Her şey zamanında güzel doktor biz daha lisedeyken en yakın arkadaşımız zengindi 2 günde bir 12.5 alıyordu kubar ot değil onun yüzünden bizde içiyorduk ev boş oluyordu bizim o zaman göt kadar müstakil ev 10 kişi bizde toplanıyorduk altına işeyen işeyene bizimde böyle hatıralarımız varbiz zamanında döndürdük enişte kafi
Ben sıkıntılarımı o yolla çözmüyorum hocam önerin için teşekkürler😊Metçi yaptın adamı ne alakası var sen 3-5 kafadar bir ortam kur ne derdin ne tasan kalır kimisi sigara içmiyor ama bunu içiyor alkol içeceğine bir sigara sar daha iyi biz de içtik 10-15 sene önce ortam olsa yine içerim bunda bir şey yok hele üstüne sex oldumu içen karıyla torbaya kadar gider iş dost aman kimseyi yadırgama forumun torbasını tutmayasın sonra
anılar anı olarak kalsın eniştemHer şey zamanında güzel doktor biz daha lisedeyken en yakın arkadaşımız zengindi 2 günde bir 12.5 alıyordu kubar ot değil onun yüzünden bizde içiyorduk ev boş oluyordu bizim o zaman göt kadar müstakil ev 10 kişi bizde toplanıyorduk altına işeyen işeyene bizimde böyle hatıralarımız var
Ona giderim reis yeter ki bişey çıkmasın çok berbattım topladım kendimi şükür şimdi burdan bişey olursa iyice dağıtırım kendimiİlk aldığın cezayı erteleyecekler. Fakat 2023 nisanda yeni yasa çıkartmışlar önündeki 5 yıl içinde kafalarına göre yılda 2 defa seni çağırıp amateme gönderecekler
Senin oynadığın kumardan daha tehlikeli bir şey yok dost ben teşekkür ederim kumar hepsinden beterBen sıkıntılarımı o yolla çözmüyorum hocam önerin için teşekkürler😊
Sen içmiyordun yani kanka sigara sarmaktan eller yemyeşil olmuş ağızda diş kalmadı ama hep arkadaşlar içiyor heBenim cevremde ot icenler vardi ama hic biri ot icmekten ceza almadi. Sen nasil iciyon kral oyle
Çok sabıkam var benim dostBenim cevremde ot icenler vardi ama hic biri ot icmekten ceza almadi. Sen nasil iciyon kral oyle
Allaha şükür şimdiye kadar tehlikesini görmedim.Senin oynadığın kumardan daha tehlikeli bir şey yok dost ben teşekkür ederim kumar hepsinden beter
Herkes öyle başlıyor öyle erkeklik taslayıpta arka arkaya kaybedip borçlar artınca gözleri dolup sesi kısılan çok dostumuz oldu umarım sen öyle olmassın dost bu iş anlamadan alır adamıAllaha şükür şimdiye kadar tehlikesini görmedim.
Belirli miktarın üzerine çıkmıyorum.
Param yoksa kumar için para aramıyorum.
Kumar için kredi çekmiyorum.
Kumar için kredi kartı patlatmıyorum.
Bundan sonrada olmayacak diye garantisi yok tabi.
Dost gelen kağıtta kaç gün içinde gitmen gerekiyo2020 şubat ayında evime kapsamlı bir operasyon yapıldı. yargılandığım davalar vardı. Yattım çıktım. 2 sene 3 ay ot içmekten cezam ertelenmişti, diğerlerini yatmıştım. 3 gün önce karakoldan arandım savcılık kağıt göndermiş. Tam 4 yıl aradan sonra hiç bir sebep yokken amateme idrar örneği vermem istenmiş içiyor mu içmiyor mu diye. Bugün için geleceğimi söylemiştim, gitmedim tabi. Bi 10 - 15 gün voltaya çıkacam mecbur. Başına gelen yada yakınının başına böyle birşey gelen varsa tecrübesini bildiğini yazarsa bende fikir edinmiş olurım
12 senedir olmadı çok şükürHerkes öyle başlıyor öyle erkeklik taslayıpta arka arkaya kaybedip borçlar artınca gözleri dolup sesi kısılan çok dostumuz oldu umarım sen öyle olmassın dost bu iş anlamadan alır adamı
Süper hikaye abi sar 1 üçlü maymun olalımYarasalar birgün ormanda cigara içiyormuş ve maymunda onları izliyormuş yarasanın birtanesi sağlam bi fırt çekip baş aşşağı kapatmış kendini, maymunda hemen onun yerine geçmiş sıra 3 3 1 gidiyormuş, Maymun da olum bana niye vermiyorsunuz siz 3 tane yapıyorsunuz ben 1 tane yapıyorum, Olum demiş sen zaten maymun olmuşsun içme demiş.
Esenyurtta kanal arayan adam bu sigarayı icmesin reisBosverin bunlari esenyurtda tanidik kanal varmi paslasin goruselim
Sen kumar oynamıyorsun o zaman dost sen helali harama çeviriyorsun12 senedir olmadı çok şükür
Helal dost torbacı böyle reklam yapmıyorOt içte başka bişey içme ot en masumu sigaradan bile zararsız
Aynı benimde başıma geldi gittim idrar verdim 2sene 8 ay verdi infaza gönderdiler bekliyorum hala2020 şubat ayında evime kapsamlı bir operasyon yapıldı. yargılandığım davalar vardı. Yattım çıktım. 2 sene 3 ay ot içmekten cezam ertelenmişti, diğerlerini yatmıştım. 3 gün önce karakoldan arandım savcılık kağıt göndermiş. Tam 4 yıl aradan sonra hiç bir sebep yokken amateme idrar örneği vermem istenmiş içiyor mu içmiyor mu diye. Bugün için geleceğimi söylemiştim, gitmedim tabi. Bi 10 - 15 gün voltaya çıkacam mecbur. Başına gelen yada yakınının başına böyle birşey gelen varsa tecrübesini bildiğini yazarsa bende fikir edinmiş olurım