- 11,255
- 10,869
- 113
Burda yarasa cok 🤣Süper hikaye abi sar 1 üçlü maymun olalım
Burda yarasa cok 🤣Süper hikaye abi sar 1 üçlü maymun olalım
Senin başına gelmemiş Allahta getirmesin devlet içicilikten dosyaları birleştirdiği zaman satandan çok cezaya bağlıyorlar sıkıntılı durumlarİçicilikten bir şey çıkmaz içmeyen mi var ottur boktur günahı yoktur
Ben hic icmedim dost yani ictimde ole keyifci olarak yav 😁Sen içmiyordun yani kanka sigara sarmaktan eller yemyeşil olmuş ağızda diş kalmadı ama hep arkadaşlar içiyor he
Zaten keyifçi olarak içiliyor bu dost 😁😁Ben hic icmedim dost yani ictimde ole keyifci olarak yav 😁
Ben dedim az önce reis 🤣🤣Ottur günahı yoktur diyen adamın kulakları çınlıyordur
Sabah ac karnına peynirin suyuunu ic2020 şubat ayında evime kapsamlı bir operasyon yapıldı. yargılandığım davalar vardı. Yattım çıktım. 2 sene 3 ay ot içmekten cezam ertelenmişti, diğerlerini yatmıştım. 3 gün önce karakoldan arandım savcılık kağıt göndermiş. Tam 4 yıl aradan sonra hiç bir sebep yokken amateme idrar örneği vermem istenmiş içiyor mu içmiyor mu diye. Bugün için geleceğimi söylemiştim, gitmedim tabi. Bi 10 - 15 gün voltaya çıkacam mecbur. Başına gelen yada yakınının başına böyle birşey gelen varsa tecrübesini bildiğini yazarsa bende fikir edinmiş olurım
@yasyn55 🤣🤣İçicilikten bir şey çıkmaz içmeyen mi var ottur boktur günahı yoktur
Kanka neler içiyorum günlerdir varya 10 litre su maydonoz sarımsak kürleri bakalım atlatırım umarımSabah ac karnına peynirin suyuunu ic
Peynir suyu hızlı sonuc veriyor 🙄Kanka neler içiyorum günlerdir varya 10 litre su maydonoz sarımsak kürleri bakalım atlatırım umarım
Vampir bul sağlamından . Kanını komple içsin. 🤣🤣🤣Kanka neler içiyorum günlerdir varya 10 litre su maydonoz sarımsak kürleri bakalım atlatırım umarım
Aga sen işi biliyorsun az çok@Taiffa cıksabile ilk aldıqın idrar 4+1 idi ya o 6+1 olur en fazla
Anlıyorım da fazla skntı etme kendine dost zaten kapanmıs dosyaAga sen işi biliyorsun az çok
Bende öyle düşünüyorum en fazla düşük çikacaktır çünkü uyurken içmiyoruz sadece bugün 5 gün oldu haftaya gidecem nasipse ama yaşadığım stres sıkıntıyı az çok tahmin edebiliyorsundur
Tebligat gelmediyse gitme birkaç haftada içme sana tebliğ edildyse imza attıysam gitmemek suç olur2020 şubat ayında evime kapsamlı bir operasyon yapıldı. yargılandığım davalar vardı. Yattım çıktım. 2 sene 3 ay ot içmekten cezam ertelenmişti, diğerlerini yatmıştım. 3 gün önce karakoldan arandım savcılık kağıt göndermiş. Tam 4 yıl aradan sonra hiç bir sebep yokken amateme idrar örneği vermem istenmiş içiyor mu içmiyor mu diye. Bugün için geleceğimi söylemiştim, gitmedim tabi. Bi 10 - 15 gün voltaya çıkacam mecbur. Başına gelen yada yakınının başına böyle birşey gelen varsa tecrübesini bildiğini yazarsa bende fikir edinmiş olurım
Telefonla tebliğ edildi bugün için gidecem diye tutanağa yazıyorum dedi memur ama unuttum alkollüydüm dicem bir sıkıntı olursaTebligat gelmediyse gitme birkaç haftada içme sana tebliğ edildyse imza attıysam gitmemek suç olur
O tebliğ değil dost boşver gitme hiçbir suç olmaz eve tebligat gelmedi bana haber verilmedi dersinTelefonla tebliğ edildi bugün için gidecem diye tutanağa yazıyorum dedi memur ama unuttum alkollüydüm dicem bir sıkıntı olursa
Allah beni o dolandırdığın paranın kat ve katını çıkarsın sendenGeçen hafta 5. Dosya açıldı adli tıp kan kıl idrar verdim.bu arada 1 kez adli tıp gitmem gerekirken gitmedim bir de açık denetim dosyasını 3 ihlalle savcılığa sevk ettirdim.dosyaların 4ü açık konumda hala ama diğer 3 ünün mahkemesi olmadı henüz.seneye açık cezaevinin bahçe duvarına gelecek torbacıya ihtiyacım olacak.