- 152
- 36
- 28
İnşallahÖderler deneme bonusu çekimini
1 saat oldu işleme bile almadi100 lirayı öderler kanka bende çekim verdim bakalım
İnşallahÖderler deneme bonusu çekimini
1 saat oldu işleme bile almadi100 lirayı öderler kanka bende çekim verdim bakalım
Alla alla kanka bende öyle sorun yok ama işleme almadi dahaÇekimi me red veriyorlar iptal edip duruyorlar
Hala bekliyor mu çekimin hiç bişey yapmadilar miAlla alla kanka bende öyle sorun yok ama işleme almadi daha
Aynen kanka beklioHala bekliyor mu çekimin hiç bişey yapmadilar mi
Canlı bglansa sorcamdaHala bekliyor mu çekimin hiç bişey yapmadilar mi
Bende bekliyorum yeniden çekim verdim bilgileri mi yanlış yazdım diye canliyada bağlanmıyor. Böyle dandik site görmedim benCanlı bglansa sorcamda
Bende bekliyorum yeniden çekim verdim bilgileri mi yanlış yazdım diye canliyada bağlanmıyor. Böyle dandik site görmedim ben
Çekim gelirse haber et dostum
İnşallah kankaÇekim gelirse haber et dostum
gelirse bizimdir ya inş ödeme yaparlar bekliyoruz red felan olmuyor bendede
İşleme aldılar mi öyle duruyor mugelirse bizimdir ya inş ödeme yaparlar bekliyoruz red felan olmuyor bendede
duruyor kanka öylece işleme alındı yazmıyor sisteme baglanıyorum şuan işşte baglanırsa ögrenicezİşleme aldılar mi öyle duruyor mu
Banada red geldigelirse bizimdir ya inş ödeme yaparlar bekliyoruz red felan olmuyor bendede
Odemicekler deneme bonusu nu bile anlaşıldı kankaBanada red geldi
Ödemezler aynen belli etti kankaOdemicekler deneme bonusu nu bile anlaşıldı kanka