harika şartlar o yüzden almaya çekinmiş insanlar öyle dediler.Bonusu alan arkadaşlar nerdesiniz
Site dolandırıcı kazandım ödemedi engellediArkadaşlar şartlar 1500 tlye ulaş 150 tl çek
Site savoykingbet260.com
Kral telegram takibi istiyorlar takip ekran görüntüsü atar mısın be benim telefon kaldırmıyorArkadaşlar şartlar 1500 tlye ulaş 150 tl çek
Site savoykingbet260.com
La ödemiyor dolandırıcı sadece telegram abone kasıyor bilgileri kasıyor para çekme talebi ver direk engelliyor destekte kaybolluyorKral telegram takibi istiyorlar takip ekran görüntüsü atar mısın be benim telefon kaldırmıyor
Arkadaşlar şartlar 1500 tlye ulaş 150 tl çek
Site savoykingbet260.com
Bak ne güzel almışlar 😆😆😆Site dolandırıcı kazandım ödemedi engelledi
Al,dostLütfen biri telegram takip görüntüsü atsın
Bana ödediÜye olmayın beyler ödeme yapmiyor
Ben çektim arkadaslar 15 dkkada geldiBana ödedi
Sizin gibiler yüzünden bonusu alıyoruz rahat oynuyoruz kazanamıyoruz işine gelmedi mi alma kardeşim her deneme bonusu veren siteler ödeme yapar boş yorum yapmaya devam edinÜye olmayın beyler ödeme yapmiyor
Spin eklenmistirBonus eklendi dediler yalan sahtekar bir site yatırım yapmayın yanarsınız
Oduyo m dün 2500 yaptım 1 dakikada 250 hesabimdaydiSizin gibiler yüzünden bonusu alıyoruz rahat oynuyoruz kazanamıyoruz işine gelmedi mi alma kardeşim her deneme bonusu veren siteler ödeme yapar boş yorum yapmaya devam edin
Girdim yoktu freespinSpin eklenmistir