- 836
- 321
- 63
- Habere göre, fatura kesilmeyckmiş, 3 ay sonra sayaçlar, okunmayıp, önceki kesilen faturaya göre belirleneckmiş.
3 ay boyunca, fatura kesilmeyeck doğru dmi aga bu, nette okudum o yüzdnSon 1 senenin ortalaması baz alınarak kesilecekmiş faturalar.
Üzdün be aga. ☺Yok abi fatura kesicekler. Sadece sayaç okumaya gelmeyecekler. O da sayaç okuyan kişilerin sokakta fazla dolaşmalarını engellemek için. Keşke öyle bir şey olsa ama yaparlar mı hiç amk haberi ilk okuduğumda bende şaşırmıştım sonra içeriğini okuyunca anladım
Kardes sen baya geridesin.tmm evde kaldin anladikta tv izlemek serbest.gundu 15 kez haberlere cikti bu olau.bide mevzuyuda tam bilmiyosun
- Habere göre, fatura kesilmeyckmiş, 3 ay sonra sayaçlar, okunmayıp, önceki kesilen faturaya göre belirleneckmiş.
Tv ye bakamadk malesf, 2 gün önce kamu bülteninde okudum, okadar oldumu. D bilgisi olan varmı diye sordm zatn, habere inansak ne fayda, yarın farklı bişey çıkıyoKardes sen baya geridesin.tmm evde kaldin anladikta tv izlemek serbest.gundu 15 kez haberlere cikti bu olau.bide mevzuyuda tam bilmiyosun
. Puanın kaç.. Dbankadan kredi çekip devletime bağış yapıyorum varmı başka benim gibi vatanse
şimdi cıktıydı agzımdan gece gece bişey....bankadan kredi çekip devletime bağış yapıyorum varmı başka benim gibi vatanse
Kredi çıkackmı, hala bekliyz, kredi dedin içimzi yaktın düşünyz kara kara.bankadan kredi çekip devletime bağış yapıyorum varmı başka benim gibi vatanse
Değerlendirme mesajı gelmiş sana, bana oda gelmedi aga,
Fatura şimdi normal gelecekmi, yoksa 3 aysonra mı ödenecek, fatura gelecekse, son bir yıla vs niye bakılıyo,anlamdki a.. Ne olduğu blli değil ya.. dYalnız kötü yanı ocak şubat mart ayının 2 yıl ortalaması yazılıcakmış faturalar yaz ayındada yerleştiricekler bize
Fatura gelicek ocak şubat mart 2yıllık kullanım miktarına göreFatura şimdi normal gelecekmi, yoksa 3 aysonra mı ödenecek, fatura gelecekse, son bir yıla vs niye bakılıyo,anlamdki a.. Ne olduğu blli değil ya.. d
Fatura gelicek ocak şubat mart aylarının 2yıllık faturalarına bakılıp ona göre ortalama fatura kesilicek 3 ay boyunca yani sen haziran ayındada 400/450 arası doğalgaz faturası ödiceksinFatura şimdi normal gelecekmi, yoksa 3 aysonra mı ödenecek, fatura gelecekse, son bir yıla vs niye bakılıyo,anlamdki a.. Ne olduğu blli değil ya.. d
Hangi ayda erteleme olursa o ay baz alınır. Örnek nisan mayıs haziran 2020 okunmadığında 2019 nisan mayıs haziran 2019 faturalarına göre oluşturulur. Karantina kalkınca sayaçlar kontrol edilir fazla tutar yazıldıysa bir sonraki ay faturasından düşülür. Ertelenen süre kadar taksit seçeneği sunulur (3 ay ertelemeye 3 taksit)Yalnız kötü yanı ocak şubat mart ayının 2 yıl ortalaması yazılıcakmış faturalar yaz ayındada yerleştiricekler bize
devletime feda olsun bizim için canla başla çalışıyorlar böyle cesur millet bir yerde görülmemiştir devlet istesin varımı yoğumu satıp önlerine sereyim onlar sayesinde bu ülkede gül gibi yaşıyoruz ama bazı hayınler ülkemizi beğenmiyorrrşimdi cıktıydı agzımdan gece gece bişey....
neyse hayırlı geceler dostlar...
Siyasete gırme dost senın sevdıgını seviyen var senın sevmedıgını seven var bırısı cıkar bırsey der üzülürsündevletime feda olsun bizim için canla başla çalışıyorlar böyle cesur millet bir yerde görülmemiştir devlet istesin varımı yoğumu satıp önlerine sereyim onlar sayesinde bu ülkede gül gibi yaşıyoruz ama bazı hayınler ülkemizi beğenmiyorrr
cCc ÖL DE ÖLELİM REİS!! cCc
ciddi değilim yav maytap geçiyorum ahahahahahaSiyasete gırme dost senın sevdıgını seviyen var senın sevmedıgını seven var bırısı cıkar bırsey der üzülürsün