- 246
- 112
- 43
Her sayfa yeniledigimde bu durumla karşılaşıyorum. Bu konu ile alakalı siz de sorun yaşıyor musunuz?
Bana genelde ilk giriste oluyor ondan sonra sormuyor bu yeni cikdi 3 4 gündür var daha önce yokdu ama herkes ondan sikayetciHer sayfa yeniledigimde bu durumla karşılaşıyorum. Bu konu ile alakalı siz de sorun yaşıyor musunuz?
Bendede var genel sorun herkeste vardırHer sayfa yeniledigimde bu durumla karşılaşıyorum. Bu konu ile alakalı siz de sorun yaşıyor musunuz?
Var foruma girmeyince vermiyorbi çözümü yok mu
Wifi le bağlanıyor san ev interneti sabit internet falan verir telefonun kendi internetin den vermezHer sayfa yeniledigimde bu durumla karşılaşıyorum. Bu konu ile alakalı siz de sorun yaşıyor musunuz?
Alakasi dahi yok mobil veri ilede bendede aynısı olyr, bu ddos saldırısına vs koruma amaçlı eklenmiş her bağlantı değiştiğinizde foruma girdiğinizde çıkacak.Wifi le bağlanıyor san ev interneti sabit internet falan verir telefonun kendi internetin den vermez
mobil veri wifi farketmiyor her türlü cikiyo bazen üst üste 5 6 tane soru çözmek zorunda kalıyorumWifi le bağlanıyor san ev interneti sabit internet falan verir telefonun kendi internetin den vermez