- 870
- 287
- 63
Kullanici adi zaten var dio hayatimda ilk defa gordugume eminim eski bi sitenin adi degismis herhalde
Linkvarmi bu siteye giremeyeSağ altta canlı resmi var ordan biraz bekliyon ama geliyo yani
lan başka yok mu buna giriyom logo baskayoknerden girecegizSite betnisin yan sitesine benzettim forumda tarattım hiç adı geçmemiş demin sms geldi bende aldım ama 2k yapamadım
ödeme yaparlar gibime geliyor ama tabi doğru bilgilerle açarsanız çoklu açmaya çalışmayın parayı silerler kurallarda yazıyor
betnisin yan sitesi muhtemelen betnis - nisbar - sbetin
www.sbetin113.com
Ekli dosyayı görüntüle 455068
Daha herhangi kelimesini her hangi diye yazıyorlar. Bunlardan hayır beklemeyinSite betnisin yan sitesine benzettim forumda tarattım hiç adı geçmemiş demin sms geldi bende aldım ama 2k yapamadım
ödeme yaparlar gibime geliyor ama tabi doğru bilgilerle açarsanız çoklu açmaya çalışmayın parayı silerler kurallarda yazıyor
betnisin yan sitesi muhtemelen betnis - nisbar - sbetin
www.sbetin113.com
Ekli dosyayı görüntüle 455068
Bonusu alıp kaybettin çamur atıyorsun anlaşılanDaha herhangi kelimesini her hangi diye yazıyorlar. Bunlardan hayır beklemeyin
Farkeder mi ? 200 yap 200 çek sonuçtaBonus eklen di freebet olarak degil direk bakiye eklediler
2000 yapFarkeder mi ? 200 yap 200 çek sonuçta
Havaleden dolayı almadım. Zaten çok zor gelmesiBonusu alıp kaybettin çamur atıyorsun anlaşılan
Derli toplu bir siteye benziyor ödeme yaparHavaleden dolayı almadım. Zaten çok zor gelmesi
100 lira için acaba bir gün ceza kağıdı gelir mi diye yıllarca endişe duyacağıma hiç almam kafam rahat olur. Birde kazansa zaten daha fena çekmeden de duramam sonra. Havale işi en sakatıDerli toplu bir siteye benziyor ödeme yapar
Logo var var sadece site girlmiyormu