- 74
- 7
- 8
Canlı destek ölü kesinlikle para yatirmayin.
Site dolandırıcı kardesim ceklim yaparken siteye belge istiyor belge yüklenecektir bana öyle dedilerAbiler kayit olurken hata veriyor bir bilgisi olan var mi
Anladık zaten dost cekim için siteye belge yüklenecektir canlı zaten cevap vermiyor düzgüntokatcı sıte aman dıkkatt
kankam site sahibini buraya getirsen senin kadar savunmaz sitesini şsldkgşlsdkgşlsdNe kadar yargısız infaz yapan insan var nedir bu kuyruk acınız böyle dostlar bedavadan bonus alıyorsunuz birde utanmadan çamur atıyorsunuz yakışmıyor ben yakıştıramadım size.
🤣🤣🤣Siteye üye oldum 5 dakika içinde 3 tane spam mail geldi e-mail adresime
Niye üye oluyorum dost boşunaSiteye üye oldum 5 dakika içinde 3 tane spam mail geldi e-mail adresime
Gördüğümü söylüyorum dostumkankam site sahibini buraya getirsen senin kadar savunmaz sitesini şsldkgşlsdkgşlsd
Orası kimseyi ilgilendirmez dostum fazla kasmabu bonusu veriyosa adam gibi vericek ha vermis ha vermemis kimse faydalanamadı suan
Bu mesajı yazmak İçin kaç TL aldın kanka ?Arkadaşlar gereksiz kasıntı yapmayın almak isteyen alır adam paylaşmış burda bende aldım canlı destek aşırı yavaş fakat konuşuyor adamlar yatırımı olmadığını söylediler çekim için limitsiz dediler evrak onayı istiyorlar denemekten zarar gelmez bir bakın ben gayet rahat üye de oldum kullandım da adamı burda boş darlamayın iyi forumlar.
500 600 almıştırBu mesajı yazmak İçin kaç TL aldın kanka ?
Selam kanka nabertokatcı sıte aman dıkkatt