Öyle olabilir çok polis varBizim üsteğmen bile slotçuydu büyük ihtimal polislerde de oynayan vardır. Artık polislerden birinede mesaj atıp denkledilerse 😅 yoksa sıradan vatandaş gidip şikayet etmez daha kötüsü ceza olarak gelir diye
Öyle olabilir çok polis varBizim üsteğmen bile slotçuydu büyük ihtimal polislerde de oynayan vardır. Artık polislerden birinede mesaj atıp denkledilerse 😅 yoksa sıradan vatandaş gidip şikayet etmez daha kötüsü ceza olarak gelir diye
tüh beni arayan numaraya sayın dolandırıcı kardeşim sigara alacak param yok diyerek bende bunlardan para istiyordumHakkınızda icra takibi başlatıldı çetesini çökertmişler her şeyden önce bu numarayı yiyen bu kadar beyni olmayan insan nasıl kumar oynuyor onu anlamıyorum. Bende diyorum bu sıralar hiç aramıyorlar meğer adamları almışlar 😅 arada geri dönüş yapıp dalga geçiyordum güzel oluyordu Ekli dosyayı görüntüle 345161
Gördüm o mesajı bana da atmışlardı. Evli birinin karısına bu mesajı atsalar denk gelse kocası görse, kadın inandıramaz da bunlar dolandırıcı yalan diye. Çeker vurur adam. İyice yoldan çıktılar.Bide bunlar geçen gün arkadaşlık sitesine yasal uyarı diye fuhuş diye üyesinin diye icra var diye mesaj atıyorlardı iyi olmuş
Diye yazman bosluk birakmakdan cok olmus be.diye diye bitirmissin msjiniBide bunlar geçen gün arkadaşlık sitesine yasal uyarı diye fuhuş diye üyesinin diye icra var diye mesaj atıyorlardı iyi olmuş
😂🤣🤣Diye yazman bosluk birakmakdan cok olmus be.diye diye bitirmissin msjini
Artık bu kadar düştüler bu dolandiricilar bide bayanlar da var bu işin içinde vay ne haldeyizGördüm o mesajı bana da atmışlardı. Evli birinin karısına bu mesajı atsalar denk gelse kocası görse, kadın inandıramaz da bunlar dolandırıcı yalan diye. Çeker vurur adam. İyice yoldan çıktılar.
Geçen Süleyman soylu nun miting sırasında slot oynadığını gördüm big win yaptı adam helal olsun ama parasını vermemiş siteÇok oynayan var ki fabrikada molaya bi çıkıyorum en az 30-40 kişi slot çeviriyor inanılmaz yayıldı bu Sweet gates çıktıktan sonra millet deli gibi oynuyor