- 679
- 529
- 93
Kanka şimdi 1000 kişi aynı anda abandi nerdeyse ben forma girmeden önce 270 kişi bekledim forumdan öncesi de var site çöker korumak amaçlı soylemiyorum yanlış anlaşılmasınŞimdi bağlandım sorucam ama hiç umut yok bence
Kanka şimdi 1000 kişi aynı anda abandi nerdeyse ben forma girmeden önce 270 kişi bekledim forumdan öncesi de var site çöker korumak amaçlı soylemiyorum yanlış anlaşılmasınŞimdi bağlandım sorucam ama hiç umut yok bence
Valla lisans falan da yok ben vericeklerini düşünmüyorum . Ama bakiyem duruyor yani çekim talebi 21.30 da verin dedi o saati bekliyorumKanka şimdi 1000 kişi aynı anda abandi nerdeyse ben forma girmeden önce 270 kişi bekledim forumdan öncesi de var site çöker korumak amaçlı soylemiyorum yanlış anlaşılmasın
İnşallah öderlerValla lisans falan da yok ben vericeklerini düşünmüyorum . Ama bakiyem duruyor yani çekim talebi 21.30 da verin dedi o saati bekliyorum
Bunların bacısını sikiyim ödeme yapmıyorlar boşuna beklemeyinBekliyoruz bakalım 150 kişi var kuyrukta herkese bol şans
Çevrimi tamamlayıp çekim verdin mi?Bunların bacısını sikiyim ödeme yapmıyorlar boşuna beklemeyin
Ne aldınDeneme bonusu aldım verediler..
Evet aynı oyunde devam edeceksinKazanç sadece slotta mı geçerli?
Ben 4 lüra kalmıştı spora attım ama site patlak yatırım yöntemlerinden belliEvet aynı oyunde devam edeceksin
Benim 2666 lira bakiye oldu bekliyorum tekrardan bağlanıp sorucam pek ümidim yok işteBen 4 lüra kalmıştı spora attım ama site patlak yatırım yöntemlerinden belli
evrim sen bir tanrıçasınSelam Dostlar SMS gelmiş bana Siteden bonusu aldım çekim yapamadım ama bonus şartları zor değil . site hakkında bir bilgim yok maalesef. Canlı destekten talep ediyorsunuz bonusu. aşağıya görselleri bırakıyorum . Bol şans 🌸
SECRETBET Üyeliginize 50 Freespin Hediye! www.secretbet335.com
Ekli dosyayı görüntüle 288640Ekli dosyayı görüntüle 288641
Adi ney knk bu it oyunun 😁BuEkli dosyayı görüntüle 288661Bakiyeye bak şaka gibiEkli dosyayı görüntüle 288661
The dog houseAdi ney knk bu it oyunun 😁