- 42,718
- 12,609
- 113
Lazıo hadı salla
AynenAntalyadan mı gitti
Sağlık olsun reisMalesef yattık kasa tekrar 70 başa döndük sağlık olsun yeni seans devam 10 dk ya
Başkan çok bölüyorsun kasayı. Rollingde tüm kasa atsan başta gelirdi.Malesef yattık kasa tekrar 70 başa döndük sağlık olsun yeni seans devam 10 dk ya
3. Kupon geldi ilk kupona kasa atsaydı konu kılıtti şimdi dostumBaşkan çok bölüyorsun kasayı. Rollingde tüm kasa atsan başta gelirdi.
Evet rolling demek katlayarak atmak demek. Başladığın yer kaybettiğin ya da kazandığın yerdir.3. Kupon geldi ilk kupona kasa atsaydı konu kılıtti şimdi dostum
Niye dostum bi anda gitsin ki ufak ufak da olur amaç kazanmak en azından böyle kasamızı kaybettik ve Antalya 1 gol daha atsaydı şuan 270 deydik böylesi daha iyi bana göreEvet rolling demek katlayarak atmak demek. Başladığın yer kaybettiğin ya da kazandığın yerdir.
dewamNiye dostum bi anda gitsin ki ufak ufak da olur amaç kazanmak en azından böyle kasamızı kaybettik ve Antalya 1 gol daha atsaydı şuan 270 deydik böylesi daha iyi bana göre
Hocam kazanmanı istiyoruz hepimiz sadece bir fikir verdim.Niye dostum bi anda gitsin ki ufak ufak da olur amaç kazanmak en azından böyle kasamızı kaybettik ve Antalya 1 gol daha atsaydı şuan 270 deydik böylesi daha iyi bana göre