- 6,122
- 10,224
- 113
buda 123 oran😀 dünkü kupon @Hayatindibi
Ama ayip ediyosun payfixim otmedi hani kankaydik hani musluman mali ortakti hani senin paran benim paramdibuda 123 oran😀 dünkü kupon @Hayatindibi Ekli dosyayı görüntüle 257242
Insan ona 5 basarmi yahu uzuldum bak yazik sansa bak.kupon detayini at bi merak ettim maclaribuda 123 oran😀 dünkü kupon @Hayatindibi Ekli dosyayı görüntüle 257242
fatura vardı onu hallettik birazını da akşama ayırdım bakalım öttürürüz ozaman😀Ama ayip ediyosun payfixim otmedi hani kankaydik hani musluman mali ortakti hani senin paran benim paramdi
5 TL freebet eklemiş vbet şansa geldiInsan ona 5 basarmi yahu uzuldum bak yazik sansa bak.kupon detayini at bi merak ettim maclari
Insan ona 5 basarmi yahu uzuldum bak yazik sansa bak.kupon detayini at bi merak ettim maclari
hocam bende müslümanım belirtmiş olayım mal varlığı felan paylaşılacaksaAma ayip ediyosun payfixim otmedi hani kankaydik hani musluman mali ortakti hani senin paran benim paramdi
bu sıte agır dolandırııcııı47 oran boyle tutturulur
Ben 3.oldum 500 ü göndermediler hesabıda kapattılar 🤣🤣turnuva parasıymış birinciye 1000 lira ödül ama bunlar onuda göndermez
La olm az git uyu lan birazBen 3.oldum 500 ü göndermediler hesabıda kapattılar 🤣🤣
Bnim biseyim yok be kardes olsa ayipsinhocam bende müslümanım belirtmiş olayım mal varlığı felan paylaşılacaksa
Uyudum kanka 🤣🤣La olm az git uyu lan biraz