50 tl yatırım sartı var arkadaşım çekim yapmış banada önerdi bende size önerdim değerlendirin derim
DOlandırıcı diyorlar bu site için50 tl yatırım sartı var arkadaşım çekim yapmış banada önerdi bende size önerdim değerlendirin derim
Ben yeni üye olduğum sitelerde deneme bonusunu kullanıp çekim yapmaya bakıyorum çekim yapsamda yapmasamda bidaha yatırım yapmıyorumDOlandırıcı diyorlar bu site için
Çok zekisin bu zeka fazla öncelikle böyle bonuslarda bonustan maximum 100 TL kazanabilirsin derler sonra da 50 TL yatırım yap oyna 1 kere 1.6 tan kazanırsan 100+80 180 çekersin kaybedersen 100 TL çekersin diyorlar her türlü. Senin 50 yatırım yapmana kaybetsende kuponu 100 TL veriyorlar mı aq 😂😂 abi az düşün mantıkli ol cezbedici bir şey olmasa koyar mi deneme bonusu50 ₺ yatırım yapacan ee onu 1.6 orandan çevirecen bonusu da 100 yapacan ee 100 çekim yapacan ulan zaten yatırımı 1.6 cevirsem 80₺ olur bu nasıl bonus
Deneme. Bonusunun amacı sitede para çekme yatırımı denemedir 50 tl atıp kaybettikten sonra zaten bakiyede 100 lira paran var yine 50 karda oluyosun mantık olarakÇok zekisin bu zeka fazla öncelikle böyle bonuslarda bonustan maximum 100 TL kazanabilirsin derler sonra da 50 TL yatırım yap oyna 1 kere 1.6 tan kazanırsan 100+80 180 çekersin kaybedersen 100 TL çekersin diyorlar her türlü. Senin 50 yatırım yapmana kaybetsende kuponu 100 TL veriyorlar mı aq 😂😂 abi az düşün mantıkli ol cezbedici bir şey olmasa koyar mi deneme bonusu
Ben sordum yatırım kazancı yok yatırımı ve bonusu çevir 100 çek olay buÇok zekisin bu zeka fazla öncelikle böyle bonuslarda bonustan maximum 100 TL kazanabilirsin derler sonra da 50 TL yatırım yap oyna 1 kere 1.6 tan kazanırsan 100+80 180 çekersin kaybedersen 100 TL çekersin diyorlar her türlü. Senin 50 yatırım yapmana kaybetsende kuponu 100 TL veriyorlar mı aq 😂😂 abi az düşün mantıkli ol cezbedici bir şey olmasa koyar mi deneme bonusu