Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Senegal - Hollanda

Kupon Miktarı
400
Kupon Oranı
3.85

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Ben hala 0.0 diyorum.galler hucumda iyi deil ama defnsi iyi onlarinds.abd ile arasinda kalite farki oldugunu dusunmuyorum.tam beraberlik maci 0.0 1.1 veya biri 1.0 yener
Kalede henesey yanında merham var abi not forrest oyuncuları küme takımı Liverpool dan 9 yedikleri maçta en çok hatayı yapan merham Neco willimms borunemot oyuncusu küme takımı ampadu spezia küme takımı rodon dışında bunlarda defans ta iş yapacak oyuncu yok henesey heleyse ligdeki gibi kalecilik yaparsa nanay

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Ben hala 0.0 diyorum.galler hucumda iyi deil ama defnsi iyi onlarinds.abd ile arasinda kalite farki oldugunu dusunmuyorum.tam beraberlik maci 0.0 1.1 veya biri 1.0 yener
Forvet hattına bak adamların takım tamamen ligden düşen takım oyuncularından kurulmuş işe yarar 2-3 kişi çıkar umarım yanılırım ama

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,799
47,724
113
Forvet hattına bak adamların takım tamamen ligden düşen takım oyuncularından kurulmuş işe yarar 2-3 kişi çıkar umarım yanılırım ama
Ben para bulamadim la oynayamiyom zaten seninki tutsun.para var ama payfixde onada anca gece girebilrim.umarim kuponum gelmex yoksa kahrolurum 155 oran var 4 macta

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Ben para bulamadim la oynayamiyom zaten seninki tutsun.para var ama payfixde onada anca gece girebilrim.umarim kuponum gelmex yoksa kahrolurum 155 oran var 4 macta
Ben diğer kuponda ABD ms1 girdim ya Hollanda tek maç kombıne çok riskli bana NBA lazım ilk ve tek kez denicem dünya kupasını

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Bu nasıl maç 0.1 gole fit 2 takimda

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye