- 370
- 313
- 63
Öncelikle şunu belirtmek isterim, yasim 43 ilk defa böyle bir konu açıyorum...ufak bir rolling demesi yapicam...kasa 250 hedef 2500 olucak . .yaklaşık 90 dakikada hedefe ulasacagimiza inanıyorum
Bol şanslar agaÖncelikle şunu belirtmek isterim, yasim 43 ilk defa böyle bir konu açıyorum...ufak bir rolling demesi yapicam...kasa 250 hedef 2500 olucak . .yaklaşık 90 dakikada hedefe ulasacagimiza inanıyorum
10x 90 dakika zor biraz, çokta aceleye getirme istersen maçlarıÖncelikle şunu belirtmek isterim, yasim 43 ilk defa böyle bir konu açıyorum...ufak bir rolling demesi yapicam...kasa 250 hedef 2500 olucak . .yaklaşık 90 dakikada hedefe ulasacagimiza inanıyorum
Şansın bol olsunÖncelikle şunu belirtmek isterim, yasim 43 ilk defa böyle bir konu açıyorum...ufak bir rolling demesi yapicam...kasa 250 hedef 2500 olucak . .yaklaşık 90 dakikada hedefe ulasacagimiza inanıyorum
Bol şansÖncelikle bence bu maçta 1 değil 2 gol daha var..ilkini alalım zamana göre ikinci adım yine bu olur..(bu arada kimseyi de yanitlmak istemem)Ekli dosyayı görüntüle 314912
Bol şanslarÖncelikle bence bu maçta 1 değil 2 gol daha var..ilkini alalım zamana göre ikinci adım yine bu olur..(bu arada kimseyi de yanitlmak istemem)Ekli dosyayı görüntüle 314912
Aynı kupon dostSanırım dedigim gibi oldu.ayni maçtan devam..Ekli dosyayı görüntüle 314913
Bol şanslarPardon yanlış atmışım aynı anda girdim
Ekli dosyayı görüntüle 314914