- 248
- 310
- 63
Seko daha 1 saat once aklimdan gecmisdin vallahi dedim bayagidir goremiyorum 😁 bol sans
Reis günlerdir Paylaşım yapıyorum baksana Kuponlar bölümüne sen görmüyorsun demekkiSeko daha 1 saat once aklimdan gecmisdin vallahi dedim bayagidir goremiyorum 😁 bol sans
Ha ben cok aktif alamiyorum pek.hastahanelerden cikamiyozki bu ara.demkki ben gormemisim.bol sans tekrar saygilarReis günlerdir Paylaşım yapıyorum baksana Kuponlar bölümüne sen görmüyorsun demekki
dünkü kuponumuz buyduSeko daha 1 saat once aklimdan gecmisdin vallahi dedim bayagidir goremiyorum 😁 bol sans
Tbrklerdünkü kuponumuz buydu
ondan önceki
ondan da önceki
Firesiz devam ediyoruz maşallah diyelim de..
benim için süreklilik önemli ben tek maçta 3.5 üst felan zerre bulamıyorum başkan.. maçların çok olması önemli degil ben analiz programları vs kullanıyorum günün gollü geçebilmesi muhtemel maçları ayıklıyorum ve en azami seçeneği seçiyorum ve bu şekilde daha memnunum 500 le başlamıştım kasa 6 binlere ulaşmak üzere. Tarzım bu şekilde Bir üst postta yine bu tarz 4-5 Maçlı olup firesiz kazanan kuponlarım mevcut. gelmez diye bişe yok yani uzun zamandır kazanıyodum zaten ilk firemi verdimBu tarz kombineler çok sıkıntı hocam ya tabi yine sen bilirsin ama. Bir tane adam gibi maç bulup ya 3.5 üst atmak ya da kornere en yüksekten girmek daha mantıklı gerisi hikaye. 4 tane maçtan ikişer gol yerine bir maça odaklan küçük oran kovalıyorsan. Bol şans