20 tl yazıyor
www.set1bet.com
www.set1bet.com
Eminim çekme konusunu dikkate alacaklardır teşekkürkerbu site ödeme yapmaz para çekme sayfasında jeton var sadece kurallarda da sadece banka havalesi ile çekim yapabilirsiniz yazıyor
güle güle harca reis bir kaç kişiye öderler sonra tokat yolcusu kalmasınArkadaşlar garip bir şekilde zürihbet sabah kalktığımda 100tl yi göndermiş. İlk önce inanmadım şaşırdım sonra hesaplara baktım doğru
bakiye 110 yatırım yapıcam orda da sadece jeton varEminim çekme konusunu dikkate alacaklardır teşekkürker
Ben umudu kesmiştim zaten sabah kalktım bankadan bildirim var inanamadım. Neyse Bergen filminin parası çıktıgüle güle harca reis bir kaç kişiye öderler sonra tokat yolcusu kalmasın
asasdaskdkas boş ver bergeni haydan gelen huya giderBen umudu kesmiştim zaten sabah kalktım bankadan bildirim var inanamadım. Neyse Bergen filminin parası çıktı
Üyelik olmuyor e-posta hatalı diyor 50 TL tokatlanayim dedim ondada üyelik olmuyor20 tl yazıyor
www.set1bet.com
Reis bakiye silmemişlermiydi senin.Arkadaşlar garip bir şekilde zürihbet sabah kalktığımda 100tl yi göndermiş. İlk önce inanmadım şaşırdım sonra hesaplara baktım doğru
Reis bakiye silmemişlermiydi senin.
Bakiyeyi sildiler evet bende yalan yok hatta bana dedilerki ıp çakışması var bakiyeniz silinmiştir bende küfür edip kapattım sabah kalktım para hesabıma geçmiş isterseniz ekran görüntülerini atabilirimCaktirma dün sifirladilar bakiyeyi demişti
Sıfırlanmış bakiye nasıl geliyor hayret şeytan bile maşallah diyor sanaEkli dosyayı görüntüle 213762
Benimde sildiler sen yazınca banka hesabına baktım gelen birşey yok desteğe baglandım ip diyor şansıma tüküreyimBakiyeyi sildiler evet bende yalan yok hatta bana dedilerki ıp çakışması var bakiyeniz silinmiştir bende küfür edip kapattım sabah kalktım para hesabıma geçmiş isterseniz ekran görüntülerini atabilirim
at ekran görüntüsü herkez görsünBakiyeyi sildiler evet bende yalan yok hatta bana dedilerki ıp çakışması var bakiyeniz silinmiştir bende küfür edip kapattım sabah kalktım para hesabıma geçmiş isterseniz ekran görüntülerini atabilirim
Bu site cins bı site kazanmaya başlayınca saat limiti koyuyor yok 4 saatte bir çekim yok günde 2cekim diyorhttps://twitter.com/bpdestek1 betpaeibu sorunsuz cekım