Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sevdiğinize 2'nci Şansı Verir Misiniz

Darkman

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
77
17
8
yaptığı hataya göre değişir dostum ağır bi hata yaptıysa verme tekrarı illa ki gelir

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
formu okurken bi saat önce eski eşim aradı, boşanmadan beri 6 aydır bi kez ne görüştüm ne konuştum. lan dedim noluyo acaba Allah gördü de bi şans daha mı geliyo :) efendim hayırdır noldu dedim, "senin iş yerinde bi kız vardı ya eskiden" hangi kız ? "Merve merve o kemal diye birisiyle evleniyomuş instagrama koymuş haber vereyim dedim sana sende yok takipçilerinde" a.., adeletini skym ne diyeceğim şaşırdım ben neyin peşindeyim bu neyin peşinde bu kadınlar tuhaf. Bi kez şarjım bitti iş yerinde o kızdan aramıştım bunu o günden beri kafaya takmış :) evlendik, boşandık bi dünya olay geçti akla bak ya

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,649
6,541
113
formu okurken bi saat önce eski eşim aradı, boşanmadan beri 6 aydır bi kez ne görüştüm ne konuştum. lan dedim noluyo acaba Allah gördü de bi şans daha mı geliyo :) efendim hayırdır noldu dedim, "senin iş yerinde bi kız vardı ya eskiden" hangi kız ? "Merve merve o kemal diye birisiyle evleniyomuş instagrama koymuş haber vereyim dedim sana sende yok takipçilerinde" a.., adeletini skym ne diyeceğim şaşırdım ben neyin peşindeyim bu neyin peşinde bu kadınlar tuhaf. Bi kez şarjım bitti iş yerinde o kızdan aramıştım bunu o günden beri kafaya takmış :) evlendik, boşandık bi dünya olay geçti akla bak ya
Hocam aslinda iyi birsey degilmi en azindan hala kiskanip o kadar kafaya takmasi bir adim atmayi sen denesen 6 aydir gecmesine ragmen sirf bunun icin aradiysa kusura bakma tabi haddim degil problemleri bilmemde uc gunluk dunya icin bir telde sen acarsin belki :)

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
Hocam aslinda iyi birsey degilmi en azindan hala kiskanip o kadar kafaya takmasi bir adim atmayi sen denesen 6 aydir gecmesine ragmen sirf bunun icin aradiysa kusura bakma tabi haddim degil problemleri bilmemde uc gunluk dunya icin bir telde sen acarsin belki :)
Doğru diyosun kardeşimde insan sinirleniyo , aylardır bekliyosun bi arama o arama gece geliyo lan acaba diyosun bi anda merve :) haklısın ama buda bi gelişme hayırlısı bakalım

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Kadın lar işte bir kere açık verirsin o her haksız oldugunda pisirip koyar önüne ayni seyi yine sen haksız çıkarsın

Brakee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,333
3,507
113
Sevene 1 değil 10 şans da verilir fakat söz konusu aldatma değilse

Muslera27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,684
4,443
113
Şahsımca ayıptır söylemesi 2 şansı verirsen döner ağzına dahi ......

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,063
3,154
113
Dost konu başlığıyla orantısınız olmuş gönderinde unuttum yazmışsın konu kapanmış paylaşmana dahi gerek yokmuş :)

herkese bol şans :D

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
Bu arada yoklama demissiniz. Yoklamayi kucumsemeyin. Gurur oyle birseyki gururu yuzunden yazamayanlar var sevsede o yuzden adim atani niyeti ne olursa olsun yoklama dahil ciddiye alin. Ama dedigim gibi aldatma yoksa
doğru diyonda insan sevdiği içinde az yumuşar bune :D nasıl davranırsa karşılığını öyle alır. bu konuşmayı okuyupta yinede şans ver demek afedersinde salaklıktır hocam bu kadar saf olmayın sizi gelen geçen kandırır yoksa. böyle hitap böyle yazış şekli olmaz insan sevdiğinde böyle yazarsa ondan hayır gelmez aşkı eksik kalsın. neyse linç yemeden ben kalkayım

Blacktomars

🅺🆁🅰🅻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
313
206
43
Sevdiğim yok ama olsaydı eğer o bana verirmiydi acaba ikinci şansı...