- 77
- 17
- 8
yaptığı hataya göre değişir dostum ağır bi hata yaptıysa verme tekrarı illa ki gelir
Hocam aslinda iyi birsey degilmi en azindan hala kiskanip o kadar kafaya takmasi bir adim atmayi sen denesen 6 aydir gecmesine ragmen sirf bunun icin aradiysa kusura bakma tabi haddim degil problemleri bilmemde uc gunluk dunya icin bir telde sen acarsin belkiformu okurken bi saat önce eski eşim aradı, boşanmadan beri 6 aydır bi kez ne görüştüm ne konuştum. lan dedim noluyo acaba Allah gördü de bi şans daha mı geliyo efendim hayırdır noldu dedim, "senin iş yerinde bi kız vardı ya eskiden" hangi kız ? "Merve merve o kemal diye birisiyle evleniyomuş instagrama koymuş haber vereyim dedim sana sende yok takipçilerinde" a.., adeletini skym ne diyeceğim şaşırdım ben neyin peşindeyim bu neyin peşinde bu kadınlar tuhaf. Bi kez şarjım bitti iş yerinde o kızdan aramıştım bunu o günden beri kafaya takmış evlendik, boşandık bi dünya olay geçti akla bak ya
Doğru diyosun kardeşimde insan sinirleniyo , aylardır bekliyosun bi arama o arama gece geliyo lan acaba diyosun bi anda merve haklısın ama buda bi gelişme hayırlısı bakalımHocam aslinda iyi birsey degilmi en azindan hala kiskanip o kadar kafaya takmasi bir adim atmayi sen denesen 6 aydir gecmesine ragmen sirf bunun icin aradiysa kusura bakma tabi haddim degil problemleri bilmemde uc gunluk dunya icin bir telde sen acarsin belki
Kadın lar işte bir kere açık verirsin o her haksız oldugunda pisirip koyar önüne ayni seyi yine sen haksız çıkarsınformu okurken bi saat önce eski eşim aradı, boşanmadan beri 6 aydır bi kez ne görüştüm ne konuştum. lan dedim noluyo acaba Allah gördü de bi şans daha mı geliyo efendim hayırdır noldu dedim, "senin iş yerinde bi kız vardı ya eskiden" hangi kız ? "Merve merve o kemal diye birisiyle evleniyomuş instagrama koymuş haber vereyim dedim sana sende yok takipçilerinde" a.., adeletini skym ne diyeceğim şaşırdım ben neyin peşindeyim bu neyin peşinde bu kadınlar tuhaf. Bi kez şarjım bitti iş yerinde o kızdan aramıştım bunu o günden beri kafaya takmış evlendik, boşandık bi dünya olay geçti akla bak ya
doğru diyonda insan sevdiği içinde az yumuşar bune nasıl davranırsa karşılığını öyle alır. bu konuşmayı okuyupta yinede şans ver demek afedersinde salaklıktır hocam bu kadar saf olmayın sizi gelen geçen kandırır yoksa. böyle hitap böyle yazış şekli olmaz insan sevdiğinde böyle yazarsa ondan hayır gelmez aşkı eksik kalsın. neyse linç yemeden ben kalkayımBu arada yoklama demissiniz. Yoklamayi kucumsemeyin. Gurur oyle birseyki gururu yuzunden yazamayanlar var sevsede o yuzden adim atani niyeti ne olursa olsun yoklama dahil ciddiye alin. Ama dedigim gibi aldatma yoksa