Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Ne Alınabilir

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,781
4,896
113
Valla ben geçenlerde benim hatuna bir palto bir çanta bir ayakkabı aldım 25K lık oldum ama onun o mutluluğunu dünyaya değişmem.İstanbulda oturuyorsan Taksimdeki mağazalarda çok iyi indirimler vardı bak istersen
Yav brom az atta civcikler yesin 25kya hediye mi aldin az önce 30 TL uçak oynuyordun

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,221
577
113
Kredi kartinin limitininyukselt olabildigince, sonra pahalı ürün satan lüks , tanınmış bir marka mağazanın kapısından içeri gönder , o ne yapacağını iyi bilir🤣🤣
hahaha hocam aslında direktte sorabilirim hani neye ihtiyacın var gibi ama biraz ayıp ve öküzlük geliyor . arkadaş aslında güzel dedi telefonundan geçmişe favorilediği eşyalara falan bakabilirim yada bu bluediamondtan falan hediye alabilriim

LeonardoDiCaprio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
235
260
63
Yav brom az atta civcikler yesin 25kya hediye mi aldin az önce 30 TL uçak oynuyordun
30 Tl ye uçak mı oynuyordum 😂 Ben siteye yatırım yapmak için girdim karşıma bonus çıktığı için buradakiler faydalanır diye paylaştım.Senin ömrün boyunca göremediğin paralarla oynuyorum.Allaha şükür mesleğimde iyi kazancımda iyi.Müsait olduğun vakit yazda sana çekimlerimi göstereyim dm üzerinden.1 yıllık çekimlerini tek partide çekiyorum.Herkesi kurusıkı düşünmeyin yani.25K dediğin şey para mı?Benim evimin aylık kirası 36 bin.Şu ekonomide şu parayla hediye mi olur diye görüyorsan aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlama ama kazancın asgari ücret sanırım.Bol şanslar

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,781
4,896
113
30 Tl ye uçak mı oynuyordum 😂 Ben siteye yatırım yapmak için girdim karşıma bonus çıktığı için buradakiler faydalanır diye paylaştım.Senin ömrün boyunca göremediğin paralarla oynuyorum.Allaha şükür mesleğimde iyi kazancımda iyi.Müsait olduğun vakit yazda sana çekimlerimi göstereyim dm üzerinden.1 yıllık çekimlerini tek partide çekiyorum.Herkesi kurusıkı düşünmeyin yani.25K dediğin şey para mı?Benim evimin aylık kirası 36 bin.Şu ekonomide şu parayla hediye mi olur diye görüyorsan aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlama ama kazancın asgari ücret sanırım.Bol şanslar
Tamam üstad zengin adamsın anladık :D

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,764
4,163
113
hahaha hocam aslında direktte sorabilirim hani neye ihtiyacın var gibi ama biraz ayıp ve öküzlük geliyor . arkadaş aslında güzel dedi telefonundan geçmişe favorilediği eşyalara falan bakabilirim yada bu bluediamondtan falan hediye alabilriim
Bu konuda beklenmedik sürprizler çok makbuldür koluna girip öylesine geziyormus havasında dolaşın, bu tür hediyelik satan mağazaların önünden geçin , içeri girmek için teklifi sen yap , mutlaka ilgisini cezbedecek birşey görür ve son noktayı da tabii ki sen koyacaksın.Bu durumlarda böyle tatlı sürprizler daha derin bir bağ oluşturur.Sana onu alacagim, bunu alacagim, ya da kendin alıp sunman pek de beklenen etkiyi vermiyor, seçimi ona bırakmak en uygunu

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,221
577
113
Bu konuda beklenmedik sürprizler çok makbuldür koluna girip öylesine geziyormus havasında dolaşın, bu tür hediyelik satan mağazaların önünden geçin , içeri girmek için teklifi sen yap , mutlaka ilgisini cezbedecek birşey görür ve son noktayı da tabii ki sen koyacaksın.Bu durumlarda böyle tatlı sürprizler daha derin bir bağ oluşturur.Sana onu alacagim, bunu alacagim, ya da kendin alıp sunman pek de beklenen etkiyi vermiyor, seçimi ona bırakmak en uygunu
teşekkürler hocam eğer böyle bir fırsat olursa ve beğenirse atıyorum birşey direkt alıp sana doğum günü hediyesi olsun demek istiyorum ama eğer fırsat olmazsada hediyesiz kalmamak için ekstra bakıyorum

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,608
1,194
113
Genel durumun nasıl bilemem kral ama dediğin rakam iyi gibi gösteriyor ama ileriye dönük düşün biraz şimdiden çok pahalı hediyelere alistirirsan ileride durum karışık olduğu zaman hediyelerin sönük kalabilir öyle durumlarlada karsilasilabiliyor