Bende açılıyor baksan mobil den tıklıyorum sende nasıl linkin olmaz diyosun anlamadimLinkin yok
Paylaşım linkinizi paylaşacaksınız diğer hak kazanan arkadaşlara bakarsan
Ben tweter linki diye biliyorum kurallar da tweter linki değil mo eskiden beri bunu paylaşıyorum bende başkan sorun olmuyor duPaylaşım linkinizi paylaşacaksınız diğer hak kazanan arkadaşlara bakarsan
Paylaşman gereken link buyduBen tweter linki diye biliyorum kurallar da tweter linki değil mo eskiden beri bunu paylaşıyorum bende başkan sorun olmuyor du
Bu sfer lik ekletirsen sevinirim başkan ben tweter linki diye biliyordumPaylaşım linkinizi paylaşacaksınız diğer hak kazanan arkadaşlara bakarsan
Bana betparadaki cekimim için paparadan 20 tl yollayacak yokmu
araya gitti ahahaahah
Valla kardeş bu hafta tek kuruş kalmadı maaşa kadar yok param o yüzden şu betparadan kazandığım bonusu çekebilmek için 20 tl lazim
Para istemek yasak dostum uyaralım daBana betparadaki cekimim için paparadan 20 tl yollayacak yokmu
Yalnıs link bu
Şeytanın bacağını dedigin ama şeytanı paramparça ettinEvet bugün 4 kupon paylaştım
Maliyet : 20₺ + 90₺ + 100₺ + 50₺
Kazanç : 2.200₺
✔Umarım katkım olmuştur.
Bunlarda son 2 İtalya Volley
Ekli dosyayı görüntüle 17692
Haftada 1 günü bekliyorum o da İtalya Voleybol Ligi 7 yıldır takip ediyorum o yüzden hep Pazar günlerini beklerim.Şeytanın bacağını dedigin ama şeytanı paramparça ettin
Yapacam farklı birşey olacak da bir arkadaştan cevap bekliyorumEtkinli yaparsin artik @Blue's