- 7,050
- 5,618
- 113
Estağfurullah dost görünen köy kılavuz istemezHahaha sıkıntı yok erkan yine haklı çıktı
Estağfurullah dost görünen köy kılavuz istemezHahaha sıkıntı yok erkan yine haklı çıktı
Eyw kardeşim afiyet olsunDostlar ben yemeğe kaçar herkesi Allah'a emanet ediyorum 30 dk ya burdayım
mıllet 2 lırayı 200 yapıyo ben 2000ı 2001 yapamıyom dıyodun dost dun teldeEstağfurullah dost görünen köy kılavuz istemez
Anldm zatenArap değilim dost şakasına demiştim muhabbet olsun diye
Dostlar ben yemeğe kaçar herkesi Allah'a emanet ediyorum 30 dk ya burdayım
Afiyet olsunDostlar ben yemeğe kaçar herkesi Allah'a emanet ediyorum 30 dk ya burdayım
Doğru dyn tersini oynsk zengindkEstağfurullah dost görünen köy kılavuz istemez
gum dost ac bı rulet rollNaptiniz güm mü
500ude tersıne basaydın dostDoğru dyn tersini oynsk zengindk
Canlı yayın ayarlayabilirsem açacamgum dost ac bı rulet roll
kanka ne canlısı arada al ss atCanlı yayın ayarlayabilirsem açacam
Rulette saniyeler önemli kankakanka ne canlısı arada al ss at
onları kafaya taktıgımız ıcın elımıze verıyolar zaten her ele oynamak zorunda degılsınRulette saniyeler önemli kanka
bol sans yazıcam dost sen benı cok kırdınEvet dostlar yeni konu açyrm bolşns yazmyn konu dagılmsn sadece gol istyrm duymak bu defa olck sadece 2 adımda
Yarin bakalım kanka şimdi yaticam 11 de kalkacamonları kafaya taktıgımız ıcın elımıze verıyolar zaten her ele oynamak zorunda degılsın
Burda seni mağfederlerBu arada burda serbest mi bilmiyorum da oldubilde 500tl limitim var faturasi olan varsa yari fiyata ödeyebilirim önce öderim sonra parayı atarsiniz. Yasaksa silebilirim