met meshur dost montana da daha meshur bu sıramet olayini bilmiyorum da tony montanadan esinlenerek yapmıştım scarface filmi
met meshur dost montana da daha meshur bu sıramet olayini bilmiyorum da tony montanadan esinlenerek yapmıştım scarface filmi
işi var mı dıye sordun mu dost herkes senın gıbı 8-4 calısmıyo shiftini ezberledım artıkİşine bak
Bol şans dostumEvet 5 maç 2.yarı 1.5 ust 524 atıldı 6k veryr tutarsa 7k
Nove zamky 3.5 ust
Fc nitrat 3.5 ust
Fk tempo partizanske 3.5 ust
Cs minaur mias bare 4.5 ust
Cs tunari 4.5 ust
Aynen ona bende gıcık oluyom boş muhabbetlikten başka bişey değilulan herkesın son gorulmesı kapalı acık olsa nolcak onu anlamadım
bol şans takibe aldımEvet 5 maç 2.yarı 1.5 ust 524 atıldı 6k veryr tutarsa 7k
Nove zamky 3.5 ust
Fc nitrat 3.5 ust
Fk tempo partizanske 3.5 ust
Cs minaur mias bare 4.5 ust
Cs tunari 4.5 ust
konudakı herkesın kapalı dost mıllet kazanıyo ya yazan cok oluyo dıye kapıyo sen ben kazanamadıgımıza acıkAynen ona bende gıcık oluyom boş muhabbetlikten başka bişey değil
Ya yok be dost kazansamda açık olur para para diye yazan adama da ne yazacağımı tahmin et dostkonudakı herkesın kapalı dost mıllet kazanıyo ya yazan cok oluyo dıye kapıyo sen ben kazanamadıgımıza acık
açalım hemen o neymiş ben biilmiyodum son görülme olduğunukonudakı herkesın kapalı dost mıllet kazanıyo ya yazan cok oluyo dıye kapıyo sen ben kazanamadıgımıza acık
senın acık dost ılerde bırını tokatlarsan kapat aklında bulunsun boyle yaakalanırsınaçalım hemen o neymiş ben biilmiyodum son görülme olduğunu
Bizi mi yiyon yoksa harbi safmisin anlamdımaçalım hemen o neymiş ben biilmiyodum son görülme olduğunu
Bna 4 gun once fatih kkapattrdı 😆😆konudakı herkesın kapalı dost mıllet kazanıyo ya yazan cok oluyo dıye kapıyo sen ben kazanamadıgımıza acık
adam eskı uye degıl bılmıyo belkı dost dırekt mevzu cıkarcak kelımeler kullanıyonBizi mi yiyon yoksa harbi safmisin anlamdım
Ac dost boş işler sen bari yapma sanki milyon dolar kazanıyoz da yazarlarsa yazsınlarBna 4 gun once fatih kkapattrdı 😆😆
kanka cevap ver ısteyene yok de olay bu kadar basıtBna 4 gun once fatih kkapattrdı 😆😆
yeniyim dost açıkmış aynen baktım şimdiBizi mi yiyon yoksa harbi safmisin anlamdım
ne olacağını bildiğimiz için kapattırdım kankaBna 4 gun once fatih kkapattrdı 😆😆
Tamam dost görünürlük açık kalsın bişey olmaz bak keyfineyeniyim dost açıkmış aynen baktım şimdi