Ne zaman kolay oldukiKazanmak zor gibi
Knk orana göre oynamam daha öncede söylediğim daha ne diyim ben depin gol atari 1.80 olsa yine oynardim1.30 1.40 lar garanti görüyor arkadaş basıyor bastığı parada az değil basacaksan adam akıllı Bi maça 1.60. 1.70 bas geç
Aynen orası doğru baba kısa yoldan en azından riskine değer1.30 1.40 lar garanti görüyor arkadaş basıyor bastığı parada az değil basacaksan adam akıllı Bi maça 1.60. 1.70 bas geç
Tamam reis sen oynamaya devam et bana karışmak düşmez ama bu Güney amerika insanı perişan eder ona göreKnk orana göre oynamam daha öncede söylediğim daha ne diyim ben depin gol atari 1.80 olsa yine oynardim
Atar bence Erhan la10 kışı takımdan penaltı yla gol yemiş burası uruguay her türlü sahtekrlık mevcut
Hay ağzını 😂😂😂Böyle oynamayı bırak artık vur bı maça 2.5 olursa başka bul böyle kazanılmıyor
Ya atar mı bilmem ama takım golüne gitmek hele böyle liglerde çoğu 1-0 0-0 bitiyo getek yokAtar bence Erhan la
Buna bende destek veririm gardaşımYa atar mı bilmem ama takım golüne gitmek hele böyle liglerde çoğu 1-0 0-0 bitiyo getek yok
Ben verdim ona maç oynamadı Wilsterman maçı 2.5 üst dedimBöyle oynamayı bırak artık vur bı maça 2.5 olursa başka bul böyle kazanılmıyor