Aynen dost az önce hazır binlik demisken varsa bı binlik Ocak 1 de sözümüz sözdürEvet dost çekim için 100 yatırıyorsun ödemeleri erhan topluyor
Aynen dost az önce hazır binlik demisken varsa bı binlik Ocak 1 de sözümüz sözdürEvet dost çekim için 100 yatırıyorsun ödemeleri erhan topluyor
1500 yap 500 çek değilmiEvet dost çekim için 100 yatırıyorsun ödemeleri erhan topluyor
Recep ivedik misin olum senNeden beni seçmeli birincisi EKONOMİSTİM ikincisi ASABİYİM üçüncüsü KOMPLEKSLİYİM şaka bir yana beni seçmeli çünkü kendime çok güveniyorum
konuda çekiliş vs yapmazsınTamam reis konu kalsın bn seçerim.gecende bn seçtim bazıları dedi hep tanıdıklarını seçiyorsun o yüzden öyle dedim
@66yozgat abi sana diyor Recep falan bir diyo ben anlamadmRecep ivedik misin olum sen
Freebetkonuda çekiliş vs yapmazsın
bildiğin kişilere şans verisin
bu konudan devam ederseniz
iyi forumlar
Sen 100lüğü ateşle orasına bakarız dost1500 yap 500 çek değilmi
Paok üst olsa 12k geliyordu dost battıkAynen dost az önce hazır binlik demisken varsa bı binlik Ocak 1 de sözümüz sözdür
saygı çercevesinde tanıklarla sabaha kadar muhabbet et İhtiyarDostunun bu gece moralleri bozuk alkole vurdu kendini dost saygı çerçevesi icinde herkesi esir alcak izninle
100lugun hatırı 200 den çoktur dost bilir misin bilm mSen 100lüğü ateşle orasına bakarız dost
Sen borç ver ben bunu çekip sana atarım zaten 1500 yap 500 çekmiş 250 çalışır sana 250 TL yi 1500 yaparım benSen 100lüğü ateşle orasına bakarız dost
Girmezssin sen öyle riskli maçlara ama Yunan ve üstPaok üst olsa 12k geliyordu dost battık
250 liraya kılımı kıpırdatmam dost 1990larda mıyızSen borç ver ben bunu çekip sana atarım zaten 1500 yap 500 çekmiş 250 çalışır sana 250 TL yi 1500 yaparım ben
Geçende toronto maçı uzamıştı uzatmada 7 sayı olmuştuGirmezssin sen öyle riskli maçlara ama Yunan ve üst
Çok kaçırdılar izledımGirmezssin sen öyle riskli maçlara ama Yunan ve üst
Tavuk alırsın tavuğa yüzde 50 zam geldi bu gün tam tavuk parası250 liraya kılımı kıpırdatmam dost 1990larda mıyız
Biz kırmızı et yıyoruz dost arada bi balıkTavuk alırsın tavuğa yüzde 50 zam geldi bu gün tam tavuk parası