- 15,089
- 13,262
- 113
site kasası patlatmış reis işin sırrını bozma durOlum 61 kuruş diyordun en son noldu 100 100 dağıtıyon
site kasası patlatmış reis işin sırrını bozma durOlum 61 kuruş diyordun en son noldu 100 100 dağıtıyon
Keşke o dediğin işi yapabilsem ntvsporbeti dolandirdim bizim şahıslarla işimiz olmaz dost şirketlere takılıyoruzYine kimin hesabını patlattın 😂
Yine kacirdik beHadi ya yoksun diye manavciya yazdım ama yaz sen payfix
Adam para bugu bulmuş sezere payfix atcaz diye beklerken fedarale attık jajjfjsasite kasası patlatmış reis işin sırrını bozma dur
Abi kumar böyle bir şey işteOlum 61 kuruş diyordun en son noldu 100 100 dağıtıyon
yine derken toplamda 9 mesajın var dost skdfjsdkfYine kacirdik be
Kanka sende mi kekliyon bizi gece gece bak bi günde iki tane kaldırmaz bünye ahahahahhahaAbi kumar böyle bir şey işte
sezeri bulup ona çökmüştür dostAdam para bugu bulmuş sezere payfix atcaz diye beklerken fedarale attık jajjfjsa
Kahkaha attım bu mesaja 😂Kanka sende mi kekliyon bizi gece gece bak bi günde iki tane kaldırmaz bünye ahahahahhaha
Grandpashabeti de dolandırsana ozamanKeşke o dediğin işi yapabilsem ntvsporbeti dolandirdim bizim şahıslarla işimiz olmaz dost şirketlere takılıyoruz
Isyerinde Takip edebildigim kadar etmeye calistim valla kusurumabakma reisyine derken toplamda 9 mesajın var dost skdfjsdkf
Attım abiAbi kumar böyle bir şey işte
Noldu dost hayırdırOlayı anlat da kendimize gelelim. Hangi site
Onada sıra gelecek dostGrandpashabeti de dolandırsana ozaman
Bir şey olmadı dost bana mı yazdın 😀Noldu dost hayırdır
Yok dost federale yazmistim kafamda iyiBir şey olmadı dost bana mı yazdın 😀
S. A artık 200 ün kaldıAçıklama yapıyorum beyler ntvsporbet iki şans çarkı hakkım varmış girdim öylesine boş cikacak diye iki adet 396 bonus çıktı 25 katı cebrimli birini çevirdim 800 çektim dağıttım bana 300 kaldı jorkuyorum buda elimden gidecek diye cümleten iyi geceler