boşver takma kafana sal ipini gitsinYaw Varya o kadar gereksiz insan varki. Paylaşıyorum kazanırsam sizlerinde birkaçınıza yılbaşı hediyesi gibi para dagıtmak istiyorum böyle çürük elmalar yuzunden heves kalmıyor.
@tonymontana @Discover sizce 3-5tlik kuponumu yada dagıtılacak miktar saçmamı((ayrıca belki başkasında sansım ortk olup oynayacak belki tutacak tuttuktan sonra ne anlamı var paylaşmanın @tonymontana hergun konu açıyon açma tutunca dagıt o zaman 🙃Kuponumun gerek hali
Umarım gelirde bırakırsın iddaa yı ) Bol şans
Teşekkürler ederim arkadaşlarBol şans dost
Aynı kupona 260 k aldığını düşünürsekDostum 260k alıyorum
Arkadaş sorunun mu var?@tonymontana @Discover sizce 3-5tlik kuponumu yada dagıtılacak miktar saçmamı((ayrıca belki başkasında sansım ortk olup oynayacak belki tutacak tuttuktan sonra ne anlamı var paylaşmanın @tonymontana hergun konu açıyon açma tutunca dagıt o zaman 🙃
Dost bu paylaşması seni ilgilendirmiyor beğenmiyorsan kondudan ayrılabilirsinAynı kupona 260 k aldığını düşünürsek
1000 orana 260 TL basmış oluyorsun
Kaydadeğer mi?
Arkadaş sorunun mu var?
1000 oran gelme olasılığı 0.01 kupon paylaşıyorsun yatacağı %99 kesin
Tutmayan kupon üzerinden milleti buraya topluyorsun ortada bir şey yok
İyi niyetin var yardım etmek
Ama ortada bir şey yok arkadaş?
Olasılığı da yok
260 tl basmış olmanda konu açma sebebi değil
Bende 5000 orana 100 TL atayım gelirse 500 bin TL
40 kişiye 5 bin TL diyeyim
Yani tutmayan olasılığı da binde bir olan kuponlar üzerinden böyle milleti meşgul etme
Tuttuktan sonra aç konuyu buyrun ödülünüz de
Net, olasılıklı, mantıklı kuponlar paylaşıldığında umudu olur, heyecanı olur, etkileşim hak edilmiş olur.Dost bu paylaşması seni ilgilendirmiyor beğenmiyorsan kondudan ayrılabilirsin
arkadaşım düşüncen farklı olabilir, ama bu düşüncenin doğruluğu anlamına gelmiyor. burası forum ve isteyen istediği şekilde kupon paylaşabilir. sen milleti meşgul etme demişsin bir önceki yazında, takip etmeyi meşguliyet gören takip etmez olur biter, bu şekilde yükselinecek bir durum yok bence bu konuda bu kadar basit yani.Net, olasılıklı, mantıklı kuponlar paylaşıldığında umudu olur, heyecanı olur, etkileşim hak edilmiş olur.
O açıdan yalnış gördüm nacizane düşüncem.
Konulara, fikirlere farklı, zıt bakış açıları bazen gereklidir.
Zıt bir düşüncemi paylaşmış oldum,bunda yalnış yok.
Niye dun Kuponum 6 mçtı kuponu pylşmdm arsenalb1 gol atsn çekim dedim 2 kişiye 25 verdim dünde konşydın o zaman hoşuna gitmyn çıksın konudanPaylaşım yapmasinda sıkıntı yok da , böyle olasılığı çok düşük şeylerde bol keseden dağıtıyorum felan demeye bende karşıyım .
Ama yine de iyiniyetin için tebrik ederim bol aans dilerim
4k maaşla çalışıyorum 264 tl bnm 2 gun lük yevmiye ben salakmıyım gidim imkansız gelmeyecek kupon yapim gerçekten kafan bu şekilde çalışıyorsa yazık sanaNet, olasılıklı, mantıklı kuponlar paylaşıldığında umudu olur, heyecanı olur, etkileşim hak edilmiş olur.
O açıdan yalnış gördüm nacizane düşüncem.
Konulara, fikirlere farklı, zıt bakış açıları bazen gereklidir.
Zıt bir düşüncemi paylaşmış oldum,bunda yalnış yok.
bundan sonra çekilişe hayır. direkt beklemede açıp kendim belirleyeceğim bro ben. bugün buna karar verdim.Niye dun Kuponum 6 mçtı kuponu pylşmdm arsenalb1 gol atsn çekim dedim 2 kişiye 25 verdim dünde konşydın o zaman hoşuna gitmyn çıksın konudan
Daha 3 kişiye dagıttıgın konu yk daha ne konlyrsnAynı kupona 260 k aldığını düşünürsek
1000 orana 260 TL basmış oluyorsun
Kaydadeğer mi?
Arkadaş sorunun mu var?
1000 oran gelme olasılığı 0.01 kupon paylaşıyorsun yatacağı %99 kesin
Tutmayan kupon üzerinden milleti buraya topluyorsun ortada bir şey yok
İyi niyetin var yardım etmek
Ama ortada bir şey yok arkadaş?
Olasılığı da yok
260 tl basmış olmanda konu açma sebebi değil
Bende 5000 orana 100 TL atayım gelirse 500 bin TL
40 kişiye 5 bin TL diyeyim
Yani tutmayan olasılığı da binde bir olan kuponlar üzerinden böyle milleti meşgul etme
Tuttuktan sonra aç konuyu buyrun ödülünüz de
Kolayı var yazarım admine beklemedeye alır konuyu olur biter Bn böyle zihniyetlerle ugrasamam. Adam olan bol şans der olur biterbundan sonra çekilişe hayır. direkt beklemede açıp kendim belirleyeceğim bro ben. bugün buna karar verdim.
boşverrrrrr. germeye değmez kendini. koy engeli olsun bitsin görmezsin en azındanKolayı var yazarım admine beklemedeye alır konuyu olur biter Bn böyle zihniyetlerle ugrasamam. Adam olan bol şans der olur biter