- 25,670
- 23,771
- 113
İstedınmı verdımı sans bonusu dinamoadi takım 1-0 öndesin dk olmuş 81 ne gol atyn zaten hazzırlık 2-0 olmş
İstedınmı verdımı sans bonusu dinamoadi takım 1-0 öndesin dk olmuş 81 ne gol atyn zaten hazzırlık 2-0 olmş
Sen kartal sin ucarsin dostResmen burdaki hepimiz çırpınıyoruz aq bırakmışlar okyanusun ortasına bize hadi yuzun karaya varın diolar bogulmadan
Bende karakartalım kanadımı kırdlr 😔Sen kartal sin ucarsin dost
Hadi ben yırttım ya digerleri ?Sen kartal sin ucarsin dost
Dinamodan iste acıtasyon yap biraz zor ama bi ihtimal verırler laBende karakartalım kanadımı kırdlr 😔
6 maç 4 u geldi 2 tanesi 1-0 öndesnz ne bokuna gol atyrsnz 81 ve 88 yıkan gol dk ları2-0 yptnzda bokmu oldu
Vermdlr reisDinamodan iste acıtasyon yap biraz zor ama bi ihtimal verırler la
Vermezler aga cok cımrıler cokVermdlr reis
Cep yok bndeBenim cebimdede 1 lira yok bonus arıyoruz bu illet beter kumarbaz olmuşuz. Cebimize delik malesef
1000 TL başka sorun yoksa derdin bu olsun. DostAq 671 dogalgaz 370 elktirik geldı sıctık
Allah rahatlık versin dost bari rüyanda biraz ucarsinBen biraz uyucam ya
Ahahahahah 1000 mi la bın nedir sadece benım kişisel kredi, kart ıvır zıvır her ay 6.7 odemem var1000 TL başka sorun yoksa derdin bu olsun. Dost
Sen zengin adamsın o zama dost ne diyeyimAhahahahah 1000 mi la bın nedir sadece benım kişisel kredi, kart ıvır zıvır her ay 6.7 odemem var
Aslında zengınım dogru nakit sıkıntım var yoksa gayri menkul zengınıyımSen zengin adamsın o zama dost ne diyeyim
Aynen 😂Aq 671 dogalgaz 370 elktirik geldı sıctık