- 13,992
- 3,510
- 113
İnş jnsSezo beni boş gecmez
İnş jnsSezo beni boş gecmez
Site saglamdır inşsezer yazar ben de bilmiorm daha çekim gelsin önce
sağlam sıkıntı yokSite saglamdır inş
Gerek kalmamış reis tebrikler 👍Penaltı lazım @Galatasaray571
yarım milyon eksik kankaAldık mı 2 milyonu
az kaldı dostAldık mı 2 milyonu
Çekiliş yok dost konunun bşna özellikle yazdım destek veren dye@seznaz01 usta çekiliş yapsın adminlar
Para geldımı para boşver cekılısı dostÇekiliş yok dost konunun bşna özellikle yazdım destek veren dye
öncelikle tebrik ederim dostum kazananlar belirlendi mi acaba ?Çekiliş yok dost konunun bşna özellikle yazdım destek veren dye
Kazananlar her zaman belirlidir 😂öncelikle tebrik ederim dostum kazananlar belirlendi mi acaba ?
Gelmdi ortk ama site saglm bunlar cerez cktklrmn ynnında bu arada @Kaan03 dagıtıma dahil değilsin bilgin olsun tum sayfalara tek bktm sadece vonldgnda varsın 😆 ki snn hakkını yedrtmemPara geldımı para boşver cekılısı dost
Saglamsa sıkıntı yok ozaman dostGelmdi ortk ama site saglm bunlar cerez cktklrmn ynnında bu arada @Kaan03 dagıtıma dahil değilsin bilgin olsun tum sayfalara tek bktm sadece vonldgnda varsın 😆 ki snn hakkını yedrtmem
İyi. O zaman paran kalmasında gerisi trasGelmdi ortk ama site saglm bunlar cerez cktklrmn ynnında bu arada @Kaan03 dagıtıma dahil değilsin bilgin olsun tum sayfalara tek bktm sadece vonldgnda varsın 😆 ki snn hakkını yedrtmem
Dost niye kiziyorsunKızdm imoji si kttklrm yollncklar
dost seni kızdırırsak ödül mü var yaniKızdm imoji si kttklrm yollncklar