- 19,590
- 10,638
- 113
Evet startlar verildi güzel bir 45 dk olsun
Maçlarımız hangileri dost ezberindeyse tekrarlar misin kaçıranlar alsın takibe rica ediyorum2.yarı başında atan takımlar gibi olun ilk yarı atmadığınız için küfür yiyin ama 2.yarı oynayanlara nefes aldırın
Sitenin 1xbet olduğunu nereden biliyon dost Bn enayi iyim site adı vereyim 😋🤩🤩Dost siteyi söyledin şu kasayida at buraya da herkes egleniyon saniyo ama 20kyi traşlarız ümidiyle bekliyo DM den 7 kişi yazdı bıktım cevap vermeye
Güzel tenis maclarida var bir bak derimYenisin o zaman dur Bn sana bir roll atim
Bakalım hemen dostMaçlarımız hangileri dost ezberindeyse tekrarlar misin kaçıranlar alsın takibe rica ediyorum
Mersin İdman Yurdu - Çumra belediyespor maçında ofsayt 4.5 üst sanırım bir tanesiMaçlarımız hangileri dost ezberindeyse tekrarlar misin kaçıranlar alsın takibe rica ediyorum
Bunada gerek yok anasayfada bnm konuma grmdn Rolling yazıyor tıkla her sayfada görürsün adımı ve hiçbirinde kupon atmam. Bak bu rolde 1k ya 14k alıp 1k dagtmştm yine kupon yk 🤩🤩Aslında 15 gün sonra kaydolmuşum ama çok aktif değilim forumda doğrudur. Maroll olsun tost yanında da çiğ köfte
🤣 50 bin 100bin bastırmaz her yer dost biz bastırıyoruz çek parayı bizde devam etSitenin 1xbet olduğunu nereden biliyon dost Bn enayi iyim site adı vereyim 😋🤩🤩
kesene bereket panpa ama o zaman bak normal rakamlarla oynamışsın şimdi söylediğin rakamları mafya bile bir arada göremiyorBunada gerek yok anasayfada bnm konuma grmdn Rolling yazıyor tıkla her sayfada görürsün adımı ve hiçbirinde kupon atmam. Bak bu rolde 1k ya 14k alıp 1k dagtmştm yine kupon yk 🤩🤩
Hadi ya Çumra son 6 maçta offside a dusmemis sakat o zamanMersin İdman Yurdu - Çumra belediyespor maçında ofsayt 4.5 üst sanırım bir tanesi
Diğerlerini unuttum