- 4,268
- 2,516
- 113
Bu kadae kritik skorda faul yapmiyorlarsa net mal bunlar89 90 hic faul yapmadilar garip
Bu kadae kritik skorda faul yapmiyorlarsa net mal bunlar89 90 hic faul yapmadilar garip
Ev faulleri kullansa alcakti taktik yok bunlarda bam bamAttı bitti dep vay mk
Aynen dostEv faulleri kullansa alcakti taktik yok bunlarda bam bam
2 Atsa suan wona seviniyorduk gitti 3 atti arkadas 3 luk beklesek atamazO 3 luk sinemanın içine etti
Aynen 1 sayi aci oldu neyse saglik olsunarkadaşlar pc den girdim budefada crome ılmadı neyse bir şekilde girdim 1 sayıyyla gtti o şerefsiz dep 3 lük atmaasa tutyrdu
Ayarlı sinema işte dost ne bekliyor maçı bi depe verdiler bi eve dansöz gibi oynattilar maçı en sonda dep aldı2 Atsa suan wona seviniyorduk gitti 3 atti arkadas 3 luk beklesek atamaz
Bütün sinemayı yazmıştık aslında 3 lük batırdıarkadaşlar pc den girdim budefada crome ılmadı neyse bir şekilde girdim 1 sayıyyla gtti o şerefsiz dep 3 lük atmaasa tutyrdu
Bazen yapiyor silip geri indir.firefox varsa ordan devam etcrome neden açılmaz sizce
eyvallah dostumGeçmiş olsun üstad
Geçmişi sil çerezleri öyle dene bakalım bi sezoarkadaşlar pc den girdim budefada crome ılmadı neyse bir şekilde girdim 1 sayıyyla gtti o şerefsiz dep 3 lük atmaasa tutyrdu
binlerce dansöz var dostAyarlı sinema işte dost ne bekliyor maçı bi depe verdiler bi eve dansöz gibi oynattilar maçı en sonda dep aldı
dur bir bakımBazen yapiyor silip geri indir.firefox varsa ordan devam et
Bol sanslarrmalta 2.çeyrek 12 fark atar bol şansımız olsun
Bol sans dostmalta 2.çeyrek 12 fark atar bol şansımız olsun
ortak hiç açılmıyr bileGeçmişi sil çerezleri öyle dene bakalım bi sezo