- 8,103
- 4,218
- 113
Iyi ettin söylemekle ona meraklı oVon çek vonnn eko kasa 1.2k
Iyi ettin söylemekle ona meraklı oVon çek vonnn eko kasa 1.2k
88 sayfa kâr 200tl miVon çek vonnn eko kasa 1.2k
Sözüm meclisten dışarı Gardaş bune la bir çekiliş konusu bir rool yazan kişiler tek kişi cvp veren yok kendi kendine Sözde konuyu takip ediyorlar sirf msj kasmak için ayiptir la forumu 56 cevirmisler bukadar paraya tapmak nedir aw @Başkan @Shellac gral buna bir el atın nedir bu böyle forumu kirletmekten başka birşey değil adamların birtane sponsora hayırlı olsun demezler bir konuya güzel bonus demezler Vallahi sinir oldum aw bu nedir böylerekabet çetin dost listede üstlerde olmak için sabırla işini icra etmen icap eder
İlk 1k kyıp bu ikinci 70088 sayfa kâr 200tl mi
40 tlye 40 kısıyle papaz olurum dostsen ne sayiyon dost 40tlni garanti altina aliosun sanirim
Sonuna kadar haklısın kardeşimSözüm meclisten dışarı Gardaş bune la bir çekiliş konusu bir rool yazan kişiler tek kişi cvp veren yok kendi kendine Sözde konuyu takip ediyorlar sirf msj kasmak için ayiptir la forumu 56 cevirmisler bukadar paraya tapmak nedir aw @Başkan @Shellac gral buna bir el atın nedir bu böyle forumu kirletmekten başka birşey değil adamların birtane sponsora hayırlı olsun demezler bir konuya güzel bonus demezler Vallahi sinir oldum aw bu nedir böyle
Çalış knk iş yok mu iş☺Sözüm meclisten dışarı Gardaş bune la bir çekiliş konusu bir rool yazan kişiler tek kişi cvp veren yok kendi kendine Sözde konuyu takip ediyorlar sirf msj kasmak için ayiptir la forumu 56 cevirmisler bukadar paraya tapmak nedir aw @Başkan @Shellac gral buna bir el atın nedir bu böyle forumu kirletmekten başka birşey değil adamların birtane sponsora hayırlı olsun demezler bir konuya güzel bonus demezler Vallahi sinir oldum aw bu nedir böyle
barem 9.5Atış bzde kçrdı ilkini
11 binhedef kac bu arada