3 lazımkn 3 Luk atmz diye dedmde daha süre varmsAkita son 1 neden zor dedin dost
3 lazımkn 3 Luk atmz diye dedmde daha süre varmsAkita son 1 neden zor dedin dost
Rakamın bizim için önemi yok dost sen kazan yeterliArkadaşlar bn buraya roll açarken Çeto bilir sifirlari eksik yazarım olursa mutlu son olursa ihtiyacı olana yollayim diye ha doğruyu yazacak olursam kasa 500 şu şimdi 0 kuponları bekleycgz
1.20 var 1 sayı yeterli3 lazımkn 3 Luk atmz diye dedmde daha süre varms
Ve won tebrikler dost kazancın daim olsun3 lazımkn 3 Luk atmz diye dedmde daha süre varms
Teşekkürler dostum eyvallahRakamın bizim için önemi yok dost sen kazan yeterli
Şansın daim olsun bro sürekli dağıtım yapıyorsun helalArkadaşlar bn buraya roll açarken Çeto bilir sifirlari eksik yazarım olursa mutlu son olursa ihtiyacı olana yollayim çünkü küçük miktali tollu sadece ihtiyai olan takip eder diye ha doğruyu yazacak olursam kasa 500 şu şimdi 0 kuponları bekleycgz
Bunlar kombin mi tekli mi dostBol şanslar dost
Kombin basketi takip etmyn biz rolle devam edelim son çeyrek bakrz onlaraBunlar kombin mi tekli mi dost
Hangi Mitsubishi bu ortkMitsubishi 75,5 altı
Toyoma 68,5 altı
Kyoto 62,5 altı
Osaka 63,5 alti
Elleri kırılsın kurusunlarKombin baskete 200 atmıştım osaka serefszi boş dönmüyor 63,5- aldık barem 71,5 olms
Gönder gelsin broKombin basketi takip etmyn biz rolle devam edelim son çeyrek bakrz onlara
Eyvallah dostum eskiden daha çok yprsn slota basldk bitirdi biziŞansın daim olsun bro sürekli dağıtım yapıyorsun helal
Gönder gelsin dostKombin basketi takip etmyn biz rolle devam edelim son çeyrek bakrz onlara
Geliyo muMitsubishi 75,5 altı
Toyoma 68,5 altı
Kyoto 62,5 altı
Osaka 63,5 alti
Kasa kacEyvallah dostum eskiden daha çok yprsn slota basldk bitirdi bizi