- 2,173
- 2,393
- 113
Görsel atıp durma küfür ediyoz günaha giriyoz dostgururla macı ızlıyo suan
Ekli dosyayı görüntüle 239463
Görsel atıp durma küfür ediyoz günaha giriyoz dostgururla macı ızlıyo suan
Ekli dosyayı görüntüle 239463
Tokmaklatmasinda biziTokmkçı mç verck onu bklyrm byler
Ürdün diyordun ne olduTokmkçı mç verck onu bklyrm byler
ırkcılık mı yapıyon yoksa dostGörsel atıp durma küfür ediyoz günaha giriyoz dost
para olan adamın aklı cok hızlı karısıyo dostÜrdün diyordun ne oldu
Evet dost ben irkciyim bizim yanimizda olmayan herkese karşıyımırkcılık mı yapıyon yoksa dost
Zenci karı at buraya erkeklerle ne ısımız var enişteırkcılık mı yapıyon yoksa dost
Onun canı sagolsunTokmaklatmasinda bizi
bol şanslar dostAynı coo maçı dep 5 fark yemez 500 atıldı tutarsa 815 veryr. 315 bize yeter derseniz roll biter
Bol şanslarAynı coo maçı dep 5 fark yemez 500 atıldı tutarsa 815 veryr. 315 bize yeter derseniz roll biter
Benim rol patladi sezer burdan nasiplenelim dedik geldik😂😂😂Aynı coo maçı dep 5 fark yemez 500 atıldı tutarsa 815 veryr. 315 bize yeter derseniz roll biter
erkegınde yyrrra atmadık ya enıste mubarek fötrlu suradını attık genel kultur bunlar ılerde bırı sorarsa soylersın uganda baskanınıZenci karı at buraya erkeklerle ne ısımız var enişte
Bana yeter 315 sezer bitirebilirsin😂Aynı coo maçı dep 5 fark yemez 500 atıldı tutarsa 815 veryr. 315 bize yeter derseniz roll biter
Tokmaklatmaz dost onun işi tokmalamak saygı duy lakabınaTokmaklatmasinda bizi
Bol şanslarAynı coo maçı dep 5 fark yemez 500 atıldı tutarsa 815 veryr. 315 bize yeter derseniz roll biter
Hadi bakalım gelsinAynı coo maçı dep 5 fark yemez 500 atıldı tutarsa 815 veryr. 315 bize yeter derseniz roll biter