- 41,614
- 45,033
- 113
1. 2
Noldu 1-2 kötü skormu
Depin 10 sYı dahaalsnytrDep mi 12 olmasi lazim ev mi
Helal dost sineman farklı seninyok dost ortası ıyı dırekt sutyen numarası vereyım ıstersen dost sallıyom tutturuyom bazen denk geldmı haa karılarda dıyo ne skcı erkek aw bıldıgımız yok sallıyoz bılır gıbı
Yok dostum sarji soyluyorlar jüri oy veriyorNe yapıyor bunlar birbirlerini mi öldürüyor
Oldurcen dost değilse hayatta kalamazsin Serengetide yaşam mücadelesi vermek çok zor dostNe yapıyor bunlar birbirlerini mi öldürüyor
Gelmedi mesajin dostumArkadaşlar dagıtım olursa dağıtımı yapck kişiye özelden yazdım isim vermyrm. Yüklenme olmasın diye o kimi seçerse buradan ona dağıtacak habern olsn
AynenabiNe yapıyor bunlar birbirlerini mi öldürüyor
Bilmiyorum ondan sordum tskler dalga geçtiğim içinYok dostum sarji soyluyorlar jüri oy veriyor
ıse yarıyo dost karı estaya gelıyo salla genelı 80 85 zaten 85-b de 80-b de haa dıyo nerden bılıyon bboyle pıs bı gulus yapcan sankı sutyen ısındeymısın gıbı bozuntuya vermıcen dostHelal dost sineman farklı senin
Sen seç dostArkadaşlar dagıtım olursa dağıtımı yapck kişiye özelden yazdım isim vermyrm. Yüklenme olmasın diye o kimi seçerse buradan ona dağıtacak habern olsn