- 41,614
- 45,033
- 113
Gelirse kupon devam et 1 k dan assagı cekim yapma birseye degsin para dagıtmakda zorunda degilsin seni memnun edıcek rakama gelınce bitirirsin rolBuyur dost
Gelirse kupon devam et 1 k dan assagı cekim yapma birseye degsin para dagıtmakda zorunda degilsin seni memnun edıcek rakama gelınce bitirirsin rolBuyur dost
Bn dedim sana btti dmdn bitmez abi 3 mçlık kombin aldm tutsada yasada rol biter dye Bn ytrdm 3 dede gol oldu ama hambbary mçı ıy 1.5 usttu onu bklyrzHala burdasiniz ben bitti diye çıkmıştım formdan☺
Umarım oda olur bi mutluson olmadıBn dedim sana btti dmdn bitmez abi 3 mçlık kombin aldm tutsada yasada rol biter dye Bn ytrdm 3 dede gol oldu ama hambbary mçı ıy 1.5 usttu onu bklyrz
Ortk gece işe gidcgm az uyuycgm ondan pek kazadkça dostlarımdan en azından bir sigara parası yollayım ytrGelirse kupon devam et 1 k dan assagı cekim yapma birseye degsin para dagıtmakda zorunda degilsin seni memnun edıcek rakama gelınce bitirirsin rol
Vallahi abi ya gına gldiUmarım oda olur bi mutluson olmadı
Ne dedim aynı ligde gefle 1-1 olduAynı ligde 1 gol olan maçlarada tek gole basılırdi mutlaka 3 maçtan 1 buçuk üstü cikcak umarım bizimki olur
Ahh Ürdün ahh şimdiye çoktan bitmistiAq 1k mesaj var rolda bir 600tl yapamıyz
Serefsz glydi 2 saat once bitmiştiAhh Ürdün ahh şimdiye çoktan bitmisti
Hadi top sende vur gol olsun 😉😆😆Geldim şimdi gelsin gol
Geliyor birazdan ekoHadi artik be kardeşim
Hadi dost bi oku ufle sinema olsunGeliyor birazdan eko