Hımmm tamam ayıktm dost sen neden gec kldn geri glmkte 😆İsmim ismimde saklı
Hımmm tamam ayıktm dost sen neden gec kldn geri glmkte 😆İsmim ismimde saklı
Kesin öyledir dost senin ışte zorİzmir'de çok var dostta kabak tadı verdi başka şehirlerede yönelmek lazım
Helal dost norm Ender İzmir eksik etek miSert olursan elbet kırılırsın dost
Beni de tanıyomuş😂😂@Sino16 sinan naptin
Ben hep burdaydim sessiz sinema 🤣Hımmm tamam ayıktm dost sen neden gec kldn geri glmkte 😆
Helal dost bi ince kinayeli konuştun gibi geldiKesin öyledir dost senin ışte zor
Helal dost İzmir Bornova evka 4 ten bu tayfa korkmaz hiç Bi g..ten sinemasi dostHelal dost norm Ender İzmir eksik etek mi
Ne zaman hovardalik yapıyoruz 🤣Beni de tanıyomuş😂😂
Benim öğrencilik bitti artık dönüş yolundayım ankaradaysan mevcut konum aşti😂😂Ne zaman hovardalik yapıyoruz 🤣
Selfos 1 gol kldı diğer gol olcklr gldi altlarda gelirse bu iş tamamdırRejlavik 1 gol
Selfos 2 gol 2.yarı daha gol olmmş
Hafnrj 1 gol kim atarsa
Astana 3.5 alt
Sligo rover 2.5 alt
Cravio 2.5alt bu mç 1,1 suan
Tutrsa kasa 275
Benim her yerde bi konumum var adres ver 🤣Benim öğrencilik bitti artık dönüş yolundayım ankaradaysan mevcut konum aşti😂😂
Bakiyom sinemaya hakimsin dost bizde bi konuda takıldık mi konuya şenlik geliyo be dostHelal dost İzmir Bornova evka 4 ten bu tayfa korkmaz hiç Bi g..ten sinemasi dost
hadi baklaımSelfos 1 gol kldı diğer gol olcklr gldi altlarda gelirse bu iş tamamdır
Benim her yerde bi konumum var adres ver 🤣
Hakkımızı versinler o zaman dost ne duruyolarBakiyom sinemaya hakimsin dost bizde bi konuda takıldık mi konuya şenlik geliyo be dost
Düşüp patlamada biz s400 gibi havalandık yere cakildikAeo. Dostlar ay sonunda bomba gbi döncgm görsrz