- 19,590
- 10,638
- 113
Tromsö won
Selam dostTromsö won
İyi bakalım bol sansNazarlk yptm şimdi yuklu grdm bklm ne olck
TamamBolşans yazan tum arkadaşlara teşekkür ederim heyecandan bu şekilde yazıyrm tutarsa neden heyecan yptgımı söylycgm
Selam dostımSelam dost
Senin adına sevindim abi sonu kaybetsende kazansa da senin için güzel bitecek inşallah gitmeden de buradaki kere bir ilaç olurArkadaşlar aranızda iyi kötü gunlerimiz oldu ben ciddi anlamda bırakıyorum bu işleri son jubilemi yapacağım aranızda bugun ve yarına uzayabilir bu roll kombin o gunkü gibi kupon deneyip yuklu basacağım akşam 6-7 gbi başlayacağım olursa hedefe ulaşırsa baştan sona destek veren dostlara toplamda10k dagıtacagım bizzat ben yollycgm. Şans yanımızda olsada olmasada aranızda son 2 gunum hakkınızı helal edin bende ettim
Golcü bir takım gibi duruyo atar inşallah da sevinirizLanger mçndn korktum ama yazdım inşllh ondn gtmz
İnşallah kardeşim sahaya gir artık en az 1.5ust olcklrda 1 er gol attrlm sinanGolcü bir takım gibi duruyo atar inşallah da seviniriz
Atladım abiİnşallah kardeşim sahaya gir artık en az 1.5ust olcklrda 1 er gol attrlm sinan
Tromso sanırım wonRolü 2 gunşık açtm ya arkadaşlar bu kupon tutarsa eger rol biter 3k dagıtım olur yarında kalanı tamamlarız 7k da yarın
Bjk 2.5 ust kim atarsa
Sv langenroh 1.5 ust takım bahsi
Sc weiz 2.5 ust kim atarsa
Ufc fehring 2.5 üst kim atarsa
Sk bischofschon 2.5 ust takım bahsi
Sc schawz 1.5 ust takım bahsi
Froya 3.5 ust takım bshsi
Tromso İl 1.5 ust takm bahsi
Hadi getirip yıklm buraları