- 4,268
- 2,516
- 113
Akcadagli yesilyurtlular denk geliyor bana her yerdeneresinden dost
Akcadagli yesilyurtlular denk geliyor bana her yerdeneresinden dost
Darende bende 2 3 kere gittim çok eskidenneresinden dost
nasıl yok gol olmuş betcolar yavaşEnteresan seninkilerde yok.masallah diyelim
bende akçadağ oralarda çok güzel yeşillikli baya sizin oralar darende güzel yerDarende bende 2 3 kere gittim çok eskiden
İyi dost 0.8 k si bende gerisini paylasin aranizda .o paraylada zamparalik istemem 🤣🤣🤣🤣şimdi merak edenlerin merakını gidereyim benim rollerde ben herzamn 1 tane 0 eksik yazarım
demin o maç 7.5ust olaydı rol bitmişti kuponun gerçek haline glince 2.8k veryr
Hadi yaa öyle deseydin girer golü ben bile atardim☺şimdi merak edenlerin merakını gidereyim benim rollerde ben herzamn 1 tane 0 eksik yazarım
demin o maç 7.5ust olaydı rol bitmişti kuponun gerçek haline glince 2.8k veryr
çok geçmiş olsun sağlık olsun dostumve kupon lose arkadaşalr karaketrini biktgm dk 65 e kadar 1-0 dk 75 3-0 şansıma edeyim
Nyse dost tutmasi hayaldi bu kuponun saglik olsunve kupon lose arkadaşalr karaketrini biktgm dk 65 e kadar 1-0 dk 75 3-0 şansıma edeyim
Gecmis olsun brove kupon lose arkadaşalr karaketrini biktgm dk 65 e kadar 1-0 dk 75 3-0 şansıma edeyim
En kötü doğum günü idi dostum .Ooo doğum günü nasıl geçti dost kaptım mi bombalardan bir seyler
Ben oranın göbegindeyim herşeyden konum at köfte yedirecem sana😂Çukurova dan selamlar
En Adanalı benim
1 gol atar oynaşan 1-0 biterdi maç geçmiş olsunve kupon lose arkadaşalr karaketrini biktgm dk 65 e kadar 1-0 dk 75 3-0 şansıma edeyim
Sen geldin gol oldu alt yazilan macta bu galatasaylilar hep boyle 🤣🤣🤣Çukurova dan selamlar
En Adanalı benim
eyvallah ortak1 gol atar oynaşan 1-0 biterdi maç geçmiş olsun
Hadi ya vbet neden öyle yap 500 freebet birde spin ekliyordu o genelde yatirim iyi oluncaEn kötü doğum günü idi dostum .
Şu karaktersiz vbet dünyanin parasını yatırdık 40 Spin eklemiş önüme geleni saydırdım canlı ya daha da kurusnyatirim alamaz benden karwktersizler
1.xbet in gözünü seveyim eski siteme geçtim