MS 0 güzel duruyor 100 atyrm kasa 200 klsin@seznaz01 arada fark yok bir şey yok ne güzel hızlandı tak mola alta çektiler maçı harbiden şike değilde nedir
MS 0 güzel duruyor 100 atyrm kasa 200 klsin@seznaz01 arada fark yok bir şey yok ne güzel hızlandı tak mola alta çektiler maçı harbiden şike değilde nedir
Yolla gelsin ytrki canlıda olsun@seznaz01 11 oran futbol maçı vermek istiyorum sana gelebilir denemek istersen
100 basyrdm limit koymuşlar simdide bahsi kaldrdilar@seznaz01 canlıda değil dost maç 10 dk sonra başlayacka bu bayanların maçlarıdna çok korner oluyor
oran 14 e yükselmiş ufak kasa atsan takiplik gider.
Ekli dosyayı görüntüle 278010
Bu maça dep 1,5+ iy oynadim@seznaz01 canlıda değil dost maç 10 dk sonra başlayacka bu bayanların maçlarıdna çok korner oluyor
oran 14 e yükselmiş ufak kasa atsan takiplik gider.
Ekli dosyayı görüntüle 278010
Dost valla hazırlık maçı çok gol çıkar mı bilmem bol şans gelir umarımBu maça dep 1,5+ iy oynadim
İnşallah dostum kasa 0 artık gelsin bir zahmet bu kadar iğrenç ve sansz bir gün görmedim bnDost valla hazırlık maçı çok gol çıkar mı bilmem bol şans gelir umarım
İnşallah dostumBaşladı bakalım gelir umarım şans döner buradan
Dk 3 korner 1 varya oynatydi 100 atyrdm ☹Dost valla hazırlık maçı çok gol çıkar mı bilmem bol şans gelir umarım
Bol şansArkadaşlar olurdu şans yanımızda olursa
Sadece destek veren arkadaşlara 500₺dagitim.
para payfixe geçsin baslayacagim
Oynatmadi ya iy gelirdk 4 korner 2