- 7,050
- 5,618
- 113
Goller geliyo
Tüm maç 2.yarı 2 gol olacakhambur 2,5 üstmü
dost rolling genel kuralları vardır 500 mesaj altı tc onaylı olanlar 2 kişi çekiliş yapılacaktır.. onun haricinde istediğin kişilere takip edenlerden şans parası verebilirsin@Okaaaan-@erkan4235-@khiron55-@iskorpit-@doghan197
Çekiliş yok arkadaşlar kupon gelirse cekimin ardından 1000 TL üstü eşit olarak yollayacagım katılım bitmiştir hadi getirtelim
Reis ilk yazdığım mesaja bak lütfen yönetim birşey demezse mesaj şartı olmasın dedim olmazmıkidost rolling genel kuralları vardır 500 mesaj altı tc onaylı olanlar 2 kişi çekiliş yapılacaktır.. onun haricinde istediğin kişilere takip edenlerden şans parası verebilirsin
olmaz dostum genel kurallar var bugün sen yarın bir başkası yapar 2 kişi çekiliş ile gerisini istediğin kişilere takip edenlerden verebilirsinReis ilk yazdığım mesaja bak lütfen yönetim birşey demezse mesaj şartı olmasın dedim olmazmıki
Tamamda totem şartı var tamam 5 kişiden 2 sine cekilmiş yaparız kalan 3 nede atarımolmaz dostum genel kurallar var bugün sen yarın bir başkası yapar 2 kişi çekiliş ile gerisini istediğin kişilere takip edenlerden verebilirsin
Eyvallah kardeşim hgBol şanslar
Hoş bulduk dostum tekrar şansın bol olsunEyvallah kardeşim hg
3,5 ust 😔Hamburg üst mu bekliyorsunuz canlar
Hadi yaa ikinci yarı yatmışlar3,5 ust 😔