Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Seznaz01 Rolling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,612
45,031
113
hambur 2,5 üstmü

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,240
154,316
113
@Okaaaan-@erkan4235-@khiron55-@iskorpit-@doghan197
Çekiliş yok arkadaşlar kupon gelirse cekimin ardından 1000 TL üstü eşit olarak yollayacagım katılım bitmiştir hadi getirtelim
dost rolling genel kuralları vardır 500 mesaj altı tc onaylı olanlar 2 kişi çekiliş yapılacaktır.. onun haricinde istediğin kişilere takip edenlerden şans parası verebilirsin

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,833
17,708
113
Hambur zemon posedan daha gol olmamış diğerlerinde 1 er gol olmuş

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,833
17,708
113
dost rolling genel kuralları vardır 500 mesaj altı tc onaylı olanlar 2 kişi çekiliş yapılacaktır.. onun haricinde istediğin kişilere takip edenlerden şans parası verebilirsin
Reis ilk yazdığım mesaja bak lütfen yönetim birşey demezse mesaj şartı olmasın dedim olmazmıki

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,240
154,316
113
Reis ilk yazdığım mesaja bak lütfen yönetim birşey demezse mesaj şartı olmasın dedim olmazmıki
olmaz dostum genel kurallar var bugün sen yarın bir başkası yapar 2 kişi çekiliş ile gerisini istediğin kişilere takip edenlerden verebilirsin

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,833
17,708
113
olmaz dostum genel kurallar var bugün sen yarın bir başkası yapar 2 kişi çekiliş ile gerisini istediğin kişilere takip edenlerden verebilirsin
Tamamda totem şartı var tamam 5 kişiden 2 sine cekilmiş yaparız kalan 3 nede atarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...