- 6,029
- 9,782
- 113
tabiki orası öyle ama şöyle bişey var popüler sağlayıcılar göz önünde olanlar çok oynandığı için sıkıntıVerecek oldumu saglayıcı pek onemli degil bence
tabiki orası öyle ama şöyle bişey var popüler sağlayıcılar göz önünde olanlar çok oynandığı için sıkıntıVerecek oldumu saglayıcı pek onemli degil bence
Aynen orası oyle ona katılıyorum zaten ben dog hous 5 betten veya 10 betten cevir dedim bonusa girerse guzel verır prenses veya gates bos oyunlartabiki orası öyle ama şöyle bişey var popüler sağlayıcılar göz önünde olanlar çok oynandığı için sıkıntı
aynen öyleAynen orası oyle ona katılıyorum zaten ben dog hous 5 betten veya 10 betten cevir dedim bonusa girerse guzel verır prenses veya gates bos oyunlar
Video bnda nasıl atılıyor normal çevrrkn bonus geldi 1k verdiMesela
Hangi oyun 1 k verdıVideo bnda nasıl atılıyor normal çevrrkn bonus geldi 1k verdi
O oyun bence pragmatik tuzak oyunlarından birisi tam veriyorum gibi yapio ama vermiyor çok nadir kazandırır o oyun@seznaz01 prenseste bırakma kasayı
Nolimit city bushido oyunuHangi oyun 1 k verdı
TebriklerVideo bnda nasıl atılıyor normal çevrrkn bonus geldi 1k verdi
Dog hous normalinde soyle 300 dondur 5 betten bonusa girerse verirNolimit city bushido oyunu
Girecgm brzdan demin tıkldm açmdıDog hous normalinde soyle 300 dondur 5 betten bonusa girerse verir
Erıtmemısıde bırseydırÖnce 4 ten 25 kez cevrdm 8 aldım 12de bonusa grdi 1k verdi bnce az
Olsun 1 k vermiş başlangıç olsunÖnce 4 ten 25 kez cevrdm 8 aldım 12de bonusa grdi 1k verdi bnce az
Bol sans dinamobettin sweet bonanzasi açık oynayabilirsinSitemiz dinamobet
Sadece destek veren dostlara özelden ulaşacağım
Pragmatic oyun onersi alabilirim. 4k 15 k olursa 10k yı kupona gömüyrm tuttu çekiyrz