Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling seznaz01 / Tek Kupon Tek Yürek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,640
47,632
113
Ben yazicam admine sen baya aktif bir insansin nik değişikliği.icin ben TC. Onay yapmıyorum forumlarda bu şekilde senin multin gibi davranan olabilir ne sana ne kendime huzursuzluk yaratmak istemem
Yok be kardesim keyfine bak dip ile ustu karistirmazlar heralde.ben 4 yillik uyeyim 4 yi.dir multi acmadimda simdimi acicam ayrica multi uyaniklarin isi ben cikar amacli hic bi is yapmadim bu yasima kadar.yani bu nicki neyi dusunerek koydun onu aciklarsan sevinirim sadece meraktan sordum.ben aciklayayim hayatimin en b.ktan donemlerindeydim o zaman hem meddi hem manevi aklima bu geldi koydum hatta profil resmim cenaze arabasiydi 😁nick degisimi mumkun degil.yeni uyelik acsan onlarda bi sure kapatildi onay verilmiycek.ince dusunce icin eyw bak keyfine

Hayatinustu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
818
821
93
Yok be kardesim keyfine bak dip ile ustu karistirmazlar heralde.ben 4 yillik uyeyim 4 yi.dir multi acmadimda simdimi acicam ayrica multi uyaniklarin isi ben cikar amacli hic bi is yapmadim bu yasima kadar.yani bu nicki neyi dusunerek koydun onu aciklarsan sevinirim sadece meraktan sordum.ben aciklayayim hayatimin en b.ktan donemlerindeydim o zaman hem meddi hem manevi aklima bu geldi koydum hatta profil resmim cenaze arabasiydi 😁nick degisimi mumkun degil.yeni uyelik acsan onlarda bi sure kapatildi onay verilmiycek.ince dusunce icin eyw bak keyfine
Eyvallah kardeş kendimi bu hayatın üstünde gördüğüm için koydum bu ismi bende bir hikayesi yok benimkinin hayırlı geceler

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,640
47,632
113
Eyvallah kardeş kendimi bu hayatın üstünde gördüğüm için koydum bu ismi bende bir hikayesi yok benimkinin hayırlı geceler
Hayatin ustundemi goruyorsun.ilgimi cektin bi ara detaya girersen sevinirim girmezsende sorun yok eyvallah.simdi sen ufakta olsa bi aciklama yaptin aklima biri geldi simdi yazsam dalga geciyorum sanilir o yuzden yazmiyim.neyse iyi geceler

Hayatinustu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
818
821
93
Dert etmee beni bilen bilir kardes sen eglenmene bak.karistirmaz kimse
Birşeyi daha inceledim ben etkinliklere katılamam zaten karıştıran karıştırsin TC onay yapmıyorum çünkü o olmadan etkinlik vs katilamiyosun sorun yok sen hayatın altı ben üstü bir problem kimse çıkaramaz tekrar iyi geceler 👍

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Sorma ya 😁😁 acaba tesadufmu bilerekmi yapti sormadim.inceden laf carpittim ama bisey demedi bnde sormadim.neye gore koydu acaba o nicki pek bi anlamda cikartamadim benimki belli zaten batik hayat gibi biseyde onunki ne bilemedim
Hayatın ortasi da cikar yakinda kanka😂😂😂

Hayatinustu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
818
821
93
Hayatin ustundemi goruyorsun.ilgimi cektin bi ara detaya girersen sevinirim girmezsende sorun yok eyvallah.simdi sen ufakta olsa bi aciklama yaptin aklima biri geldi simdi yazsam dalga geciyorum sanilir o yuzden yazmiyim.neyse iyi geceler
İyi geceler kardeşim bende kacicam yarın gün içinde aktif olduğumda dilediğin zaman konuşuruz açıklama daha uzun ve detaylı yaparım ama bu kadar denk nik olunca sana alıntı yapasm gelmio :)

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,757
17,650
113
yav sezer nereye kayboldun sen yapma bari slot cevırırken uyuyamı kaldın naptın
Keşke uyuya kalsam telefonumu biliyorsunuz dandik şarz bitti bende yazamadım buraya. Senin prensese 16tl den spine girdim tam videoyu atyrdm tlf kapandı. Şerefsiz 16tl ya 2.6k veri 169x sadece dedim bunda tamamladık herhalde olmadı. Neyse en iyi veren prensesti zaten nolimittede girdim ama en yuksegi 1k verdi sitede para bırkmdm 6.5k çektim bugun devam edeceğiz ama futbol kombin falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...