Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Sezon Sonu Son Maçlar

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Evet yarin icin biraz ders calisalim
Avusturya Bundesliga Ligi
Salzburg şampiyon ama 2.3.4.5 lik maçları nefesleri kesecek burada ikili averaj degil genel averaj soz konusu öyle bir puan durumu var ki mesela Rapi Wien Lask Linz maçı ikisi de Sampiyonlar Ligi icin mucadele ediyor ve ikisi de birbirine fark atmak için sahaya çıkacak 2. Rapid Wiken ile 3. Strum Graz puanlar aynı sadece 1 Gol fark var Rapid Wien fark atıp rakibi Strum Graz ile averajı açmak isteyecek rakibi Lask Linz ise bu macta Rapid Wien e en az 4 fark atıp diğer macta Strum Graz in yenilmeyesini bekleyecek gerçekten tahmini zor maç bi o bi o gol atabilir öyle değişik bir maç izleyebiliriz
Diğer maç Wolfsberger Strum Graz burada da Strum Graz Şampiyonlar Ligi icin Rapid Wien in puan kaybını bekleyecek yaa da fark atmak zorunda ama bir de soyle birsey var ev sahibi Wolfsberger in de Konferans Ligine eleme oynamadan katilms amacı var o da bu maçtan 2 3 fark atıp bir üst basamaktaki rakibi Lask Linz in yenilip fark yemesini bekleyecek bu maç ta çok gollü gececege benziyor
Strum Graz Swarovski Tirol maçı da Şampiyon takımın son maçları genelde evinde oynuyorsa fark atarak bitiriyor son maçında burada da öyle bir senaryo bizi bekliyor gibi deplasmanin hiç bir amacı kalmadi
Şu 3 maça baktığımızda ilk yari 1.5 ust 3 maç için de çok cazip duruyor özellikle ilk söylediğim iki macta ilk yari 3 4 Gol bile izleyebiliriz
Screenshot_20210522-002347.png

Ecevdet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
618
309
63
Evet yarin icin biraz ders calisalim
Avusturya Bundesliga Ligi
Salzburg şampiyon ama 2.3.4.5 lik maçları nefesleri kesecek burada ikili averaj degil genel averaj soz konusu öyle bir puan durumu var ki mesela Rapi Wien Lask Linz maçı ikisi de Sampiyonlar Ligi icin mucadele ediyor ve ikisi de birbirine fark atmak için sahaya çıkacak 2. Rapid Wiken ile 3. Strum Graz puanlar aynı sadece 1 Gol fark var Rapid Wien fark atıp rakibi Strum Graz ile averajı açmak isteyecek rakibi Lask Linz ise bu macta Rapid Wien e en az 4 fark atıp diğer macta Strum Graz in yenilmeyesini bekleyecek gerçekten tahmini zor maç bi o bi o gol atabilir öyle değişik bir maç izleyebiliriz
Diğer maç Wolfsberger Strum Graz burada da Strum Graz Şampiyonlar Ligi icin Rapid Wien in puan kaybını bekleyecek yaa da fark atmak zorunda ama bir de soyle birsey var ev sahibi Wolfsberger in de Konferans Ligine eleme oynamadan katilms amacı var o da bu maçtan 2 3 fark atıp bir üst basamaktaki rakibi Lask Linz in yenilip fark yemesini bekleyecek bu maç ta çok gollü gececege benziyor
Strum Graz Swarovski Tirol maçı da Şampiyon takımın son maçları genelde evinde oynuyorsa fark atarak bitiriyor son maçında burada da öyle bir senaryo bizi bekliyor gibi deplasmanin hiç bir amacı kalmadi
Şu 3 maça baktığımızda ilk yari 1.5 ust 3 maç için de çok cazip duruyor özellikle ilk söylediğim iki macta ilk yari 3 4 Gol bile izleyebiliriz
Ekli dosyayı görüntüle 150532
Güzel analiz

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Hırvatistan Ligi
Burada size 2 maç verecem 1.si
Dinamo Zagreb Sibenic mücadelesi evet ev Şampiyon oldu hafta ici yerel kupasını da kazandı ve çifte kupa kazandı şampiyon takımın son maçı evinde oynadığında hep fark attığını söylüyoruz burada da aynı kural işler rakibi bu sene Dinamo Zagreb den bu sene 3 macta 4 puan alan Sibenic ve bu sahada oynadıkları macta da Dinamo Zagreb ı yendi ama şimdi işler tersine döndü evin kafası çok rahat stres falan bise yok ve o maçı hatırlayıp 3 4 fark atmasını bekliyorum 3.5 üst muhtemel bir maç
Diğer 2. Maç ise
Rijeka Gorica maçı bu macin özelliği Konferans Ligine gidecek olan 2. takimi belirleyecek deplasmana beraberlik yetiyor ama eve galibiyet lazim işte burda bu macta ilk yarıdan ziyade 2. Yarı gollere yönelmekte fayda var ilk yari birbirlerini denerler ama asıl kıyamet 2. Yarı çıkar özellikle 70 lerden sonra bile 2 Gol gelebilir o yüzden 2. Yarı 1.5 üst gol çok muhtemel

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Almanya Bundesliga Ligi
Burada ilk maçımız yine sampiyonun maçı oranı çok düşük ama Bayern Münih Augsburg maçında şampiyonluğunu garantilemiş takım yine evinde oynuyor ve şampiyon takımın son maçı genelde üst olur burada da geçerli evin 3 4 fark atması muhtemel bir maç yine 3.5 üst oynayabiliriz
2. Maçımız Eintra Frankfurt Freiburg mücadelesi ev ligde son 5 6 haftadır yenilgiler ve beraberlikler alıyor ve kötü bir performans çizdi bu aralar çok kötü zaten 5.ligi de garanti Avrupa Ligine gidiyor yarın kazanması veya kaybetmesi durumunda bile 5.ligi değişmiyor ne alttakiler onu geçebiliyor ne de üstündekileri yakalayabiliyor e haliyle bu kötü durumu ve amaçsızligi varken rakibi Freiburg da son 2 maçtır 1 galibiyet 1 beraberlik aldığını ve bu beraberliğini de Bayern Münih ten şampiyondan aldığını dusunursek Freiburg un ilk yarıdan bir tane gol atması çok muhtemel maç sonu kg var ve ilk yari deplasman 0.5 üst çok cazip duruyor
3. macimiz iste tam bir gol düellosunun geçeceği bir maç Hoffenheim Hertha Berlin mucadelesi ikisi de prestij maçına çıkacak ama maçın içine girelim ev sahibi ve deplasman 7 8 haftadır yenilmeyen 2 takım deplasman bu performansı ile son haftada aldığı beraberlik ile ligde kalmayı garantiledi artık kafa çok rahat yarın için taktik maktik yok bam bam bam oynayabilirler evin ise hicbir amacı yok kazansa da kaybetse de bu durum tabelada 11.likten öteye geçmeyecek yeri garanti size bu maç için sürprize kaçın derim evet bu macta en az 4 Gol var bu maç bu ligin yarın en gollü olma maçına aday bir maç 3.5 üst oranı 2.06 ama yetmez böyle bir maç bulmuşken gereğinden fazla yararlanmak lazim ilk yari kg. Var olur 3.20 oranı var ilk yari ve ikinci yari kg. Var 6.70 oranı var 4.5 5.5 6.5 üst bütün bunları deneyebileceginiz bir mac kimin kazanacigini sorarsaniz ben deplasman tarafindayim cunku evin kazanması birseyi değiştirmiyor ama dep kazanırsa daha yukarilarda ligi tamamlayabilir ve son haftalardaki performansı ile de bunu hak ediyor

Son düzenleme:

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Bir de size yarın değil ama Pazar gününden bir maç söylim Italya Liginde Şampiyonlar Ligi mücadelesi var 4 takım kapışıyor Atalanta Milan Napoli Juventus 1 tanesi mecburen Avrupa Ligine kalacak Napoli nin kazanma ihtimali çok yüksek onu dışarı atalım Ataalanta Milan Juventus 78 76 75 puan 3 takimin sıralaması ve burada Juventus un şöyle bir umudu var çünkü Atalanta Milan karşılaşıyor Atalanta nin kazanması veya maçın berabere bitmesi durumunda Juventus Bologna maçını kazanırsa Juventus Sampiyonlar Ligine gidecek Milan gidemeyecek ama ben Juventus un Bologna ya takilacağını düşünüyorum ama burada taakilmadigini düşünerek hareket edersek burada puan eşitliğinde ikili averaja bakıyor ve hem Atalanta hem de Milan ikili averajda Juventus tan önderler yani puan eşitliğinde Juventus gidemiyor şimdi size şunu söyleyeceğim geriye dönelim 3 4 gün once yerel kupayı Juventus kazandı finalde kimi yendi Atalanta yi Atallanta da şu an Juventus a garez vardır Atalanta Juventus yerine Milan in gitmesini ister burada şu devreye girer Atalanta kaybeder Juventus kazanırsa puan durumu Milan 79 Atalanta 78 Juventus 78 olur ve ikili averajda da Atalanta Juventus a üstün olduğu için Milan ve Atalanta o maçtan kol kola beraber çıkarlar Juventus a güle güle derler iki takım da istediğini almış olur bu şekilde ama tüm bu hesaplar Juventus un maçı kazanması halinde olacak şeyler ki ben kazanacağını sanmıyorum o yüzden Atalanta Milan maçında ilk golü Milan atıp rakipleri Juventus tan gelecek haberi bekleyeceklerdir eğer o arada Bologna öne geçerse bu sefer Atalanta gol atıp maçı beraberlikle bitirirler o yüzden bu macta ilk golü Milan atar a oynayın Atalanta da şu an Juventus u çıkarmama hesapları yapılıyordur hafta içindeki kupa maçının rövanşını bu şekilde alacaklardir

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Belcika Ligi
Mechelen Gent mücadelesi puanlar eşit kim kazanırsa Avrupa Ligine gitmek icin Playoff oynamaya hak kazanacak evet stresli bir maç istatistikler ne diyor evin oynadığı son 9 maç üst bitmiş baya yüksek bir ıstatistik üst için deplasmanin ise oynadığı son 8 maçın 7 si ust bitmiş son maçı o da 2 gollü geçmiş burada ilk yari yerine ikinci yari 1.5 üst oynamak çok cazip gozukuyor ikinci yari skor gelirse risk alınır ve ardından 1 Gol daha gelir

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Ispanya La Liga
Yarın düğüm çözülüyor da milyon belli oluyor yarın bence Ispanya da sürprizler günü bence Real Madrid Villa Real e takılacak Villa Real çok formda ve Real Madrid ile Avrupa Ligi finali öncesi bir test maçına çıkar bu macta deplasmanin golu var diyorum ve bence puan veya puanlar da alacak şampiyon Atletico Madrid daha rahat bir şekilde şampiyon olacak diyorum bir sürpriz de Huesca Valencia maçından gelebilir olası bir Valencia galibiyeti bekliyorum Huesca nin kümede kalması umurlarında olmadan adına yakışır final yapıp maçı alırlar diyorum diğer bur sürpriz ise Sevilla Alaves maçından gelir diyorum deplasman formda Alaves ligi bitirmiş hicbir amacı olmayan şu aralar formsuz olan Sevilla yi deplasmanda yener diyorum ama bu lig icin gelmesi en favori onerim Granada Getafe maçı Getafe son maçından sonra ligde kalmayı garantiledi lig şimdi onlar için yeni başlaıyorken lig bitti ne yazık ki ev sahibi ise çok çok yorgun bu sene hem lig hem kupa hem de Avrupa Liginde çok maç yaptılar ve yorgunluklaindan dolayı son 4 maçını kaybettiler e haliyle Getafe bu moralle Grana da yi deplasmanda yenmesi muhtemel acik ve pozitif bir mac izleyecegimizden kg var ve 3.5 üst olması da çok muhtemel

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,108
4,221
113
Eline emeğine sağlık dostum

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
Tesekurler

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,045
47,864
113
Ispanya La Liga
Yarın düğüm çözülüyor da milyon belli oluyor yarın bence Ispanya da sürprizler günü bence Real Madrid Villa Real e takılacak Villa Real çok formda ve Real Madrid ile Avrupa Ligi finali öncesi bir test maçına çıkar bu macta deplasmanin golu var diyorum ve bence puan veya puanlar da alacak şampiyon Atletico Madrid daha rahat bir şekilde şampiyon olacak diyorum bir sürpriz de Huesca Valencia maçından gelebilir olası bir Valencia galibiyeti bekliyorum Huesca nin kümede kalması umurlarında olmadan adına yakışır final yapıp maçı alırlar diyorum diğer bur sürpriz ise Sevilla Alaves maçından gelir diyorum deplasman formda Alaves ligi bitirmiş hicbir amacı olmayan şu aralar formsuz olan Sevilla yi deplasmanda yener diyorum ama bu lig icin gelmesi en favori onerim Granada Getafe maçı Getafe son maçından sonra ligde kalmayı garantiledi lig şimdi onlar için yeni başlaıyorken lig bitti ne yazık ki ev sahibi ise çok çok yorgun bu sene hem lig hem kupa hem de Avrupa Liginde çok maç yaptılar ve yorgunluklaindan dolayı son 4 maçını kaybettiler e haliyle Getafe bu moralle Grana da yi deplasmanda yenmesi muhtemel acik ve pozitif bir mac izleyecegimizden kg var ve 3.5 üst olması da çok muhtemel
La Evo hiç usenmedinmi bu kdr yazmaya yahu.😂😂

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
La Evo hiç usenmedinmi bu kdr yazmaya yahu.😂😂
Kanka çok çalıştım yarın mutlaka 100 oranlı bir kupon tutturmak lazim hangisi şaşar diyorum valla puan durumları form durumları istatistikler fena çalıştım zaten son hafta özellikle suna çok eminim Hoffenheim Hertha Berlin maci yarin Bundesliga nin en gollu maci olacak ve bu macta deplasman her iki yarıda da gol atar 4.5 5.5 üst hatta 6.5 üst çok muhtemel görüyorum tam bir gol düellosu olacak aynı geçen ki Benfica Sporting Lisbon maçının aynısı kafa çok çok rahatladı deplasmanda aynı Hertha Berlin gibi Ispanya da da Getafe var ikisi de yarın goller atar

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Bakın yarına sizin için bu analizlet isiginda riski çok düşük 11.78 oranlık kupon yaptim değerlendirebilirsiniz gelme ihtimali çok çok yüksek
Screenshot_20210522-031323.png20210522_031411.png

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,045
47,864
113
Kanka çok çalıştım yarın mutlaka 100 oranlı bir kupon tutturmak lazim hangisi şaşar diyorum valla puan durumları form durumları istatistikler fena çalıştım zaten son hafta özellikle suna çok eminim Hoffenheim Hertha Berlin maci yarin Bundesliga nin en gollu maci olacak ve bu macta deplasman her iki yarıda da gol atar 4.5 5.5 üst hatta 6.5 üst çok muhtemel görüyorum tam bir gol düellosu olacak aynı geçen ki Benfica Sporting Lisbon maçının aynısı kafa çok çok rahatladı deplasmanda aynı Hertha Berlin gibi Ispanya da da Getafe var ikisi de yarın goller atar
Bol sans umarım kazanirsin

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,626
1,983
113
Avusturyayı hep üst geçmişsin tek tek bakınce hepsi üst gibi duruyor ama mutlaka biri patlar

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,990
11,025
113
Dostum emeğine sağlık. Umarım kazanabiliriz bu tahminlerinden

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,559
4,805
113
Valla büyük emek var sağol dost öğlen tek tek okuyup şansına ortak olacağım. Bol şanslar

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,919
1,155
113
evoya kalsa adamlar yemeden icmeden gol atıyolar kardeşim lig bitmiş adamlar yorgun niye gol atmak için uğraşsınlar bu nasıl mantık allah askına :D

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,218
66,591
113
Emeğine sağlık Evoo bakalım nasıl sonuçlar çıkacak maçlar da 🧐