Cansucuk
Nal'in varsa at var. Rulet oynuyorsan paran var
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 224
- 221
- 43
Evet günün tekini yıktık gelen atimiz uzun bir aradan sonra tekrar aynayı gördü
At yarışı jargonuyla konuşuyon onu ayiktikta anlatmak istediğin mevzuyu anlamadıkEvet günün tekini yıktık gelen atimiz uzun bir aradan sonra tekrar aynayı gördü
at sahibi heralde dostAt yarışı jargonuyla konuşuyon onu ayiktikta anlatmak istediğin mevzuyu anlamadık
tebrıkler dost bende oyle tahmın ettımBakımını ve yetistircigilini yapıyoruz o sebeple bizim için güzel bir gün oldu paylasmak istedim..
Aylık getirimiz ne dostBakımını ve yetistircigilini yapıyoruz o sebeple bizim için güzel bir gün oldu paylasmak istedim..
Atı alan Üsküdari geçmiş tebrikler.Evet günün tekini yıktık gelen atimiz uzun bir aradan sonra tekrar aynayı gördü
Artık sizin oralardan sucuk alınmaz ! Nick ve mesleğiniz çok aksi yönlerdeBakımını ve yetistircigilini yapıyoruz o sebeple bizim için güzel bir gün oldu paylasmak istedim..
Valla bu devirde kimse ne eti yediğini bilmiyor.. Özellikle 5 süper marketin ürünlerini ben ve çevrem kesinlikle tuketmiyoruz at eti it eti ortaya karışık üretim vs vs vs.Artık sizin oralardan sucuk alınmaz ! Nick ve mesleğiniz çok aksi yönlerde