- 15,256
- 7,578
- 113
Yok artık ben de gol atabilir mi şüpheliyim handikapı 1 diyorumEmpoli yeneceğini bile düşünüyorum orti bakalım önce Kg olsun da
Yok artık ben de gol atabilir mi şüpheliyim handikapı 1 diyorumEmpoli yeneceğini bile düşünüyorum orti bakalım önce Kg olsun da
Kanka 5 dakikaya 3 geliyorsogndal 2
Ilk yari 4 gol degil 6 gol gelecek gibi kanka bakiyen varsa gir guzel kazanirsin 4 gol icerde ilk yaridan mac sonucu da 6 gol rahat gelirIlk yaridan 4 gol gelebilir
Reis bu sefer olsun canı gönülden istiyorum kazanmani adam gibi adamsınShellac / 04.08.2020 Kuponum
Ekli dosyayı görüntüle 86357
Bol şanslar modumShellac / 04.08.2020 Kuponum
Ekli dosyayı görüntüle 86357
teşekkürler dost umarım şeytanın bacağını kıracaz uzun zaman sonraReis bu sefer olsun canı gönülden istiyorum kazanmani adam gibi adamsın
İnş hep tekten gitti bu sefer olsunteşekkürler dost umarım şeytanın bacağını kıracaz uzun zaman sonra
Cinliler gelmişBol şans güzel insan bu Çinlilere hiç güvenmiyorum umarım gelir
düşündüğün için teşekkürler dost yaptığım kuponların hiçbirini genellikle bozmuyorumLilstrom gelir şu saatten sonra fulham atar banko chievo Maçı ilk yarı kim atarsa atsin aa gol olsun mutlaka karşılıklı goller olacağını düşünüyorum fulham gelirse chievo atarsa 1.400 1500 felan bozmaya Para verir beklemedebeklemeden boz derim reis