- 15,256
- 7,578
- 113
Hadi Başakşehir bu korner gol olsun
2 maç koyuyoruz yine kayıp sağlık olsun ortiYazıklar olsun 1 tane ya 1 tane kaleyi bulan şutu olmadan maçı bitirdi Başakşehir bu mu bizi Şampiyonlar Ligi nde temsil edecek eyvah ki ne eyvah halimize her maç 4 lük oluruz
Kanka sen de keşke üst alsaydın zaten 1-1 karşılıklı gol olsa öyle bitmez mecbur uzama ihtimali olmayacağından üste gidecekti maç keşke üst alsaydin2 maç koyuyoruz yine kayıp sağlık olsun orti
Bi de ben es geçmeDostum dikkat ettimde, su forumda bi sen bide ben kazanamiyoz herhalde. 🙄
Dostum dikkat ettimde, su forumda bi sen bide ben kazanamiyoz herhalde. 🙄
birde @evolaydis unutmayalım dost 2 maç koyarız yine olmaz nasıl bir şansızlıktır çözemedimBi de ben es geçme
Insallaj bi gun cok buyuk kazanirsiniz dostum. Ben kendimden gectim zatenBi de ben es geçme
bende o günü bekliyorum dostInsallaj bi gun cok buyuk kazanirsiniz dostum. Ben kendimden gectim zaten
Sen de kazanırsın umarimInsallaj bi gun cok buyuk kazanirsiniz dostum. Ben kendimden gectim zaten
Reis im bi hoca ayarlayalım foruma okusun herkes tekten gidiyor : )))) valla haftadır hep tek maç gidion ama bir gün vurucan yüksek para hala inanıyorumbende o günü bekliyorum dost