- 103,459
- 154,432
- 113
bol şans hepsi iyidi sadece arsenal neye göre 1 başkanShellac / 102 Oranlık Kuponum
Ekli dosyayı görüntüle 82692
Kuponda akumulator bonusu yaziyo ne oluyo o baskanShellac / 102 Oranlık Kuponum
Arsenal bugün sürpriz yapacak diye düşünüyorum dostbol şans hepsi iyidi sadece arsenal neye göre 1 başkan
Oranların çarpımına göre değişiyor dostKuponda akumulator bonusu yaziyo ne oluyo o baskan
Arsenal 2 gol atarsa maçı alabilir o da zor 🧐 @ShellacShellac / 102 Oranlık Kuponum
Fullemen dileğiyleShellac / 102 Oranlık Kuponum
BolbsansssShellac / 102 Oranlık Kuponum
Umarım dostFullemen dileğiyle
teşekkürler dost 🙂Bolbsansss
bu kuponu alırım ben sadece arsenal macına kg var olarak değiştiririm üstadShellac / 102 Oranlık Kuponum
şimdiden bol şans dost umarım gelir beraber seviniriz 🙂bu kuponu alırım ben sadece arsenal macına kg var olarak değiştiririm üstad
Teşekkürler orti 102 oran milan parma 4,5 üst bile olabilir düşünüyorum ama 4 gol olsun bizim olsun güzel birşeyler yapmaya çalıştık bakalım şans da bizden yana olursa bugün kazanırız 🙂Kanka bol şanslar 202 oran ne aşmışsin artık
Benim açından bakıyorsun olaya dost bakalım ama Liverpool boş takımda değil biraz da şans bizden yana olursa tamamdır 🙂Liverpool şampiyonluğunu ilan ettikten sonra çok rolantiye girdi.Bence Arsenal maçını çok iyi yazmışsın reis şansın bol olsun