- 171
- 43
- 28
sağlık olsun devam kuponlar güzel20 orandan da tek maçtan yatıyorum 100 orandan da tek maçtan yatıyorum bu kadar olmaz
kendini şampiyon zannedip sahaya koşan ulvi
sağlık olsun devam kuponlar güzel20 orandan da tek maçtan yatıyorum 100 orandan da tek maçtan yatıyorum bu kadar olmaz
napoliBenimde 5 kupon tekten gitmiş hepside italya
Anlaşmalı bence hepsini izledim ama en büyük patlatmayi Lazio yaptı sen hep böyle yaklaşıyorsun dostum elbet birgün sağlam vuracağıznapoli
juventus
lazio
berabere bitti işte bu kadar şansızlık
üst sıralar kısıştı 2 3 maçtır kaybediyorsun bu maçı da yenemeyeceksen nasıl ilerleyeceksin düşünerekten yener dedik ama gol dahi çıkmadıBen demiştim demeyi hiç sevmem ama ilk yorumumda da demiştim laziodan patlama ihtimali çok yüksek diye çok yazık oldu
onun için böyle ufak ufak 20 30 50 basıyorum şans döndüğü zaman 200 300 basmaya başladığımız zaman olacak diyorum bakalım dost 🙂Anlaşmalı bence hepsini izledim ama en büyük patlatmayi Lazio yaptı sen hep böyle yaklaşıyorsun dostum elbet birgün sağlam vuracağız
3 gündür üst üste dost penaltılardan yatıyordum bu seferde lazio sağ olsunatalantaya yenildikten sonra adi takım ligi bıraktı 3 üncülüğe düştü napoli roma puan olarak geride yoksa buu futbolla 4 üncü olamaz ben 50tl oynadım arsenal lazio young boys şans olmadı arada bir tutsa insanı bu kadar etkilemez ama sürekli tek maçla yatinca insanın keyfi,zevki hiç birşey kalmıyor umarım şansın döner kardeşim
Ama analizlerini gercekten çok beğeniyorum foruma girince direkt senin kupona bakıp birşeyler yapmaya çalışıyorum bugün sayende 2 gün zararını aldım yarın tekrar bu şekilde vurursam büyük bı çekiliş yapacagimonun için böyle ufak ufak 20 30 50 basıyorum şans döndüğü zaman 200 300 basmaya başladığımız zaman olacak diyorum bakalım dost 🙂
Lazio takım değil ya ben bayadir oynamıyorum ben bu maça 1x çifte dedim kazandığım etkinliğin ödemesi gelmedi gelmiş de bu kuponumu oynamış olsaydım kesin kazanmıştın sen3 gündür üst üste dost penaltılardan yatıyordum bu seferde lazio sağ olsun
iddaa aristatistikleri degil düşen oranları yakalamak fırsat kollamak bunun çok ötesinde bugün kore liginde 5 tane maç sıfır bitti çok acayip şeyler oluyor gittikçe iddaa tutturmak imkansız hale geldi3 gündür üst üste dost penaltılardan yatıyordum bu seferde lazio sağ olsun
senin kazanmana sevindim dost en azından böyle olunca ben daha çok sevinirim 🙂Ama analizlerini gercekten çok beğeniyorum foruma girince direkt senin kupona bakıp birşeyler yapmaya çalışıyorum bugün sayende 2 gün zararını aldım yarın tekrar bu şekilde vurursam büyük bı çekiliş yapacagim
çok sağolasın. biraz kafanı dinle alışkınız nede olsa tekden yatmaya bu analizleri yapan adam bi gün ortalığı dağıtırsenin kazanmana sevindim dost en azından böyle olunca ben daha çok sevinirim 🙂
ter temiz kupon dost 🙂Lazio takım değil ya ben bayadir oynamıyorum ben bu maça 1x çifte dedim kazandığım etkinliğin ödemesi gelmedi gelmiş de bu kuponumu oynamış olsaydım kesin kazanmıştın sen
o günü bende bekliyorum bakalım dost 🙂çok sağolasın. biraz kafanı dinle alışkınız nede olsa tekden yatmaya bu analizleri yapan adam bi gün ortalığı dağıtır
Tamamen şansızlık ortiKanka valla çok yazık oldu üzüldüm ya