- 59,504
- 26,738
- 113
Tenerife maçı ya 5 dkda 9 attılar 3 dk kalana kadar coştular 3 dkda yine 7 sayı attılar orantısız köpeklerKim o ya
Tenerife maçı ya 5 dkda 9 attılar 3 dk kalana kadar coştular 3 dkda yine 7 sayı attılar orantısız köpeklerKim o ya
Kazanan kuponların Galatasaraylı olması tesadüf mü yoksa her yerde kazanan takımlı olmamızdan mıİlk benim kuponum sonuçlandı leoparlı tayt farkı 😆
Gendi gendine dövüşüyon akşamdan belli. Hani baskette tek pere oynarım diyordun dün akşam 😄Yine 3 dkda 7 çıktı dalga geçiyolar benle
Kusura bakma dost bizde elendikson 10 dakika neden olmasın
Parayı benmi basıyom yiğenGendi gendine dövüşüyon akşamdan belli. Hani baskette tek pere oynarım diyordun dün akşam 😄
Maçı sen veriyon delikanlı 🗡Parayı benmi basıyom yiğen
Teşekkürler dostGüzel etkinlik için teşekkür ederim, bol kazançların olsun ağa 😊
emeğine sağlık dostKusura bakma dost bizde elendik
Tesekkurler etkinlik icin
Kazandın mı sen şimdiMaçı sen veriyon delikanlı 🗡
gitti geldi kuponAğlaya ağlaya basketi de getirdik eyüpten yattık adam değilsin arda
Tabi ki si 🗡Kazandın mı sen şimdi
Ben bu işi bırakıyom o zaman hadi hayırlı işlerTabi ki si 🗡
Kereviz sapi salatasi gider bunun uzerineBen bu işi bırakıyom o zaman hadi hayırlı işler
Beraber yiyecez ama seninki de zortingen olmuşKereviz sapi salatasi gider bunun uzerine
Ben avokadolu salatami yedim ustuneBeraber yiyecez ama seninki de zortingen olmuş
Brighton yemeseydi geliyodu olmamış malesefBrighton And Hove Albion-Fulham maç sonucu 1
Aston Villa-Luton maç sonucu 1 ve 2.5 üst
Bayer Leverkusen-Freiburg maç sonucu 2.5 üst