5 Nis 2023 #81 SULLY Summerhouse Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 27,684 22,932 113 Werderbremen' Alıntı: Sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... Maçı alır dicektim + handiyi alalım garanti olsun dedim bakalım nolcak
Werderbremen' Alıntı: Sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... Maçı alır dicektim + handiyi alalım garanti olsun dedim bakalım nolcak
5 Nis 2023 #82 dost Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 71,313 43,852 113 Dost dün leeds verdim bugün spartak moskova verdim ikisi de geldi leedsi skorlu bile 2-2 yazmıştım 2-1 bitmiş hiç beni seçmiyorsun
Dost dün leeds verdim bugün spartak moskova verdim ikisi de geldi leedsi skorlu bile 2-2 yazmıştım 2-1 bitmiş hiç beni seçmiyorsun
5 Nis 2023 #83 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 103,205 154,309 113 dost' Alıntı: Dost dün leeds verdim bugün spartak moskova verdim ikisi de geldi leedsi skorlu bile 2-2 yazmıştım 2-1 bitmiş hiç beni seçmiyorsun Genişletmek için tıkla ... yarında seni seçerim dost şimdi den maçını hazırla yarın aktif ol konuya yetiş
dost' Alıntı: Dost dün leeds verdim bugün spartak moskova verdim ikisi de geldi leedsi skorlu bile 2-2 yazmıştım 2-1 bitmiş hiç beni seçmiyorsun Genişletmek için tıkla ... yarında seni seçerim dost şimdi den maçını hazırla yarın aktif ol konuya yetiş